"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/08/2013

MÉS per Palma denuncia el retard de dos anys en la targeta turística

Antoni Noguera alerta que el govern de Cort va aprovar una moció de la coalició per posar-ho en marxa però encara no s’ha concretat. “Hem perdut dos estius per posar en valor l’oferta cultural de Ciutat”MÉS per Palma recorda que el novembre de 2011 la coalició va presentar una proposició al ple per crear l’oferta de tiquets turístics combinats que incloguessin entrades als museus i monuments més importants de la ciutat i alhora permetés l’ús del transport públic. Tots els grups hi van votar a favor, però el Govern de Cort encara no l’ha posat en marxa.

 

Tot i que a principis d’aquest any, la Fundació de Turisme n’havia concretat alguns detalls (document adjunt), “encara no tenim cap notícia sobre la posada en marxa de la targeta turística. Lamentem haver perdut dos estius que haguessin servit per posar en valor l’oferta cultural de Ciutat i vincular-la a l’activitat econòmica i turística”. El regidor de MÉS per Palma, Antoni Noguera, recorda que la coalició aposta fermament per totes aquelles propostes i iniciatives que vinculin el trinomi cultura, economia i turisme, perquè “creiem en la cultura com a vertader motor que contribuirà a enfortir l’economia”.

 

És per això que la coalició MÉS per Palma insta al regidor de Turisme, Álvaro Gijón, a posar-se a fer feina perquè la targeta turística sigui una realitat el més aviat possible, i reculli també les aportacions que el regidor Antoni Noguera va fer arribar a la regidoria a principis d’any. Per exemple, fer servir la targeta per obtenir descomptes en determinats espectacles, especialment per als concerts de temporada de l’Orquestra Simfònica, o la Mostra de Dansa, espectacles molt adequats per al públic turístic pel “llenguatge universal” de la música i el moviment que els fa molt accessible a qualsevol espectador del món. La coalició també considera molt important que el català sigui una de les opcions idiomàtiques que ha d’incloure la promoció i difusió de la targeta.

 

Pèssima gestió turística

 

MÉS per Palma, a més de lamentar aquest retard, també posa en evidència la mala gestió realitzada pel regidor de Turisme Álvaro Gijón com s’ha demostrat reiteradament en casos com el de les màquines d’informació ubicades a les oficines turístiques de Palma.


La coalició municipal considera que la tasca del Partit Popular en aquesta matèria ha estat un despropòsit majúscul després del fracàs d’idees com la dels urinaris prefabricats als centre de la ciutat, les barques al Parc de la Mar, els balls de saló al Teatre Principal, els quioscos cervesers damunt la Murada i als peus de la Seu. “Perden el temps en coses freaks i cares i deixen de banda les accions veritablement importants”, sentencia Noguera.


A continuació us adjuntam la proposició aprovada al mes de desembre de 2011 i el document inicial sobre la Palma Pass que recull les idees força del projecte.


Documents

Idees Força Projecte Targeta Turística (220 KB)
Proposició a Cort relativa a la targeta turística (10/11/2011) (27 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: