"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 03/11/2005

El PSM d'Inca diu que hi ha frau en el concurs per adjudicar les bosses del Dijous Bo

El PSM denuncià així mateix que el 2003 i el 2004 les bosses del Dijous Bo també s'encarregaren a Calcuta i que el cost facturat a l'Ajuntament puja al doble del que costa a l'Índia.

 


NULL

www.diaridebalears.com

El PSM diu que hi ha frau en el concurs per adjudicar les bosses del Dijous Bo

Els nacionalistes no descarten anar a la Fiscalia perquè tenen proves respecte del fet

M.MEDRANO.Inca.
Les 6.500 bosses de tela i ansa de bambú que es repartiran amb motiu de les festes del Dijous Bo s'encarregaren a principis de setembre, un mes abans que es convoqués el concurs públic el passat 13 d'octubre i que encara està pendent d'adjudicar-se forlmalment.

Així ho denuncià ahir la portaveu del PSM, Xisca Vives, que aportà com a prova que el concurs negociat estava manipulat un mail amb data de dia 1 de setembre escrit en anglès amb el qual els proveïdors de Calcuta (l'Índia) es posaven en contacte amb una persona relacionada amb el negoci de les bosses. «Ja hem rebut l'ordre de comanda de 6.500 peces de les bosses del Dijous Bo que ens ha enviat Miguel. Vol que li enviï més anagrames pel mateix tipus de bossa? Digui'm el seu preu màxim i d'acord amb això li enviaré altres mostres d'anagrames», diu el mail.

Perquè quedés constància que el concurs, al qual es presentaren dues empreses, és fraudulent, Vives deixà constància davant notari el passat 13 d'octubre que el concurs de l'Ajuntament d'Inca s'adjudicaria a favor de l'empresa Hemispheres Trading S.L. «Amb aquest nou cas de frau no descartem anar a la Fiscalia perquè tenim proves», digué Vives en roda de premsa.

El PSM denuncià així mateix que el 2003 i el 2004 les bosses del Dijous Bo també s'encarregaren a Calcuta i que el cost facturat a l'Ajuntament puja al doble del que costa a l'Índia. «És cert que s'ha d'afegir el cost dels aranzels, el notari, i el transport, però estam parlant d'uns 12.000 euros de més que no sabem on van. Exigim explicacions a aquest respecte. A més pel que hem investigat es facturaven 500 bosses de més», digué Vives.

El PSM va voler remarcar que estan a favor que es reparteixin bosses el dia del Dijous Bo. «La iniciativa és molt bona però la nostra feina és vetllar pel que es fa amb els diners de tots i l'oferta de l'altra empresa era més barata», afegí.

Enguany el plec de condicions de les bosses fixava el cost en uns 31.000 euros. El batle d'Inca, Pere Rotger, va explicar el passat dilluns que per problemes de transport enguany les bosses no es podran repartir abans del Dijous Bo juntament amb el programa, com ja era tradiciĂł i va dir que espera que arribin a temps.


ť
       El PSM denunciĂ  aixĂ­ mateix que el 2003 i el 2004 les bosses del Dijous Bo tambĂ© s'encarregaren a Calcuta i que el cost facturat a l'Ajuntament puja al doble del que costa a l'ĂŤndia.

 


&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: