"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 31/10/2005

El PSM demana la justificaci贸 dels 252.000 euros concedits a l鈥橝ssociaci贸 en Defensa de la Natura de Mallorca

Els nacionalistes demanen que els hi sigui lliurada c貌pia de les factures dels anys 2004 i 2005 que justifiquin la subvenci贸 atorgada (una informaci贸 que intentaren aconseguir, infructusoament, durant la informaci贸 p煤blica del Compte General de 2004).

NULL

L鈥橝ssociaci贸 per a la Defensa de la Natura de Mallorca ha rebut 120.202,42 euros l鈥檃ny 2004 i se li destinen 132.222,66 euros en el pressupost de 2005, tot incl貌s en el programa d鈥檃ctivitats de protecci贸 i millora del medi ambient i natura de Mallorca del Consell de Mallorca. Els nacionalistes indiquen que la subvenci贸 de 2004 cobria nom茅s 5 mesos d鈥檃ctivitats.

Aquestes subvencions suposen el 100% dels ingressos de l鈥檃ssociaci贸, segons dades presentades per la pr貌pia entitat. El PSM vol aclarir aquest i d鈥檃ltres extrems. Per exemple, per qu猫 no hi ha una convocat貌ria oberta per dur a terme aquestes activitats sense dar cap oportunitat a d鈥檃ltres entitats amb 脿mplia experi猫ncia i contrastada efic脿cia en projectes de sensibilitzaci贸 medioambiental. I perqu猫 s鈥檋a preferit una entitat desconeguda, 鈥渘o la trobes ni en el google鈥, ironitza Alorda, el portaveu del PSM en el Consell.

El PSM vol con猫ixer el detall de les activitats dutes a terme per l鈥橝ssociaci贸, la publicitat que se n鈥檋a fet per garantir la participaci贸, i la incid猫ncia real que hant tengut la despesa d鈥檃quests 252.000 euros p煤blics. El PSM creu la repercusi贸 en defensa de la natura ha estat pr脿cticament nul路la i apunta que les activitats s鈥檋an solapat amb un altre projecte del propi Consell, el de 鈥渧oluntaris per Mallorca鈥, que compta amb finan莽ament espec铆fic.

Per tot aix貌, els nacionalistes demanen que els hi sigui lliurada c貌pia de les factures dels anys 2004 i 2005 que justifiquin la subvenci贸 atorgada (una informaci贸 que intentaren aconseguir, infructusoament, durant la informaci贸 p煤blica del Compte General de 2004). Aix铆 mateix, volen una valoraci贸 de les activitats dutes a terme per aquesta associaci贸, qui hi va participar i com va con猫ixer l鈥檕ferta.

Com que en els pressuposts del Consell per al 2006 no figura cap partida directa destinada a la dita Associaci贸, el PSM tamb茅 en vol sabre els motius, si 茅s que s鈥檋a prescindit dels seus serveis (en aquest cas, el perqu猫), si s鈥檋a eliminat el programa, o si tenen pensades alternatives.

       Els nacionalistes demanen que els hi sigui lliurada c貌pia de les factures dels anys 2004 i 2005 que justifiquin la subvenci贸 atorgada (una informaci贸 que intentaren aconseguir, infructusoament, durant la informaci贸 p煤blica del Compte General de 2004).

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: