"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/10/2005

El PSM insta l'empresariat a rebutjar l'impost igual com féu amb l'ecotaxa

Per altra banda, la diputada del PSM Joana Lluïsa Mascaró, criticà els pressuposts per al 2006 i posà en dubte que el deute davalli un 60%.

NULL

www.diaridebalears.com

El PSM insta l'empresariat a rebutjar l'impost igual com féu amb l'ecotaxa

J.T./R.G./EFE.Palma.
L'impost dels vehicles de lloguer continua generant polèmica. El PSM recordà ahir la campanya dels empresaris en contra de l'ecotaxa i instà aquest col·lectiu a mobilitzar-se ara de la mateixa manera que en el passat contra la «nova ecotaxa» plantejada pel Govern per als cotxes de lloguer. També ahir, els socialistes qüestionaren la legalitat de les noves mesures tributàries, entre les quals es troba el nou impost.

Segons el portaveu nacionalista al Parlament, Pere Sampol, els empresaris que feren campanya contra l'ecotaxa foren «manipulats» pel PP, que els prometé la derogació de l'impost i ara en crea un de similar. El responsable del PSM, qui titllà l'actuació del Govern de «frau electoral», demanà als empresaris que «plantin cara» al PP, perquè, a més, el nou impost va contra els interessos de les empreses balears i de l'oferta complementària, només beneficia els touroperadors i afavoreix la proliferació del tot inclòs, perquè incentiva que els turistes romanguin a l'hotel.

Sampol recordà les crítiques del PP a l'ecotaxa i les atribuí al nou impost: no està consensuat amb el sector, no és universal, afecta els residents, treu capacitat adquisitiva als turistes, es recapta a través dels empresaris i perjudica la imatge de Balears perquè transmet una idea de saturació.

Per altra banda, la diputada del PSM Joana Lluïsa Mascaró, criticà els pressuposts per al 2006 i posà en dubte que el deute davalli un 60%. Segons la nacionalista, s'ha «desaccelerat el ritme desenfrenat d'endeutament» de Balears però el deute no ha davallat, sinó que ha augmentat 400 milions d'euros i ja assoleix, des del 2003, els 3.591 milions d'euros.


      

Per altra banda, la diputada del PSM Joana Lluïsa Mascaró, criticà els pressuposts per al 2006 i posà en dubte que el deute davalli un 60%.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: