"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 28/10/2005

El PSM demana una rĂ pida intervenciĂł del Govern per salvar la situaciĂł de Yanko

Sampol qualifica de “dramàtica” la pèrdua progressiva de llocs de treball d’aquest sector industrial i exigeix al Govern de Jaume Matas que prengui mesures efectives per evitar l’impacte d’aquests reduccions de llocs de feina.

NULL

El PSM demana una ràpida intervenció del Govern de les Illes Balears per evitar l’acomiadament dels treballadors i el tancament de l’empresa de calçats Yanko d’Inca. Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, ha fet aquestes manifestacions després que Yanko hagi presentat concurs de creditors per acomiadar 90 treballadors. El portaveu nacionalista recorda que a aquesta greu situació s’afegeixen els recents tancament de tres fàbriques de calçat a Mallorca i d’una altra a Menorca així com els processos de deslocalització, etc.

El PSM es mostra molt preocupat pel ràpid desmantellament que pateix el teixit industrial de les Illes Balears. Sampol qualifica de “dramàtica” la pèrdua progressiva de llocs de treball d’aquest sector industrial i exigeix al Govern de Jaume Matas que prengui mesures efectives per evitar l’impacte d’aquests reduccions de llocs de feina.

Els nacionalistes acusen el Govern de manca de polĂ­tica industrial i de gastar els recursos en promocions de dubtosa rendibilitat. Segons el portaveu nacionalista “Jaume Matas escatima recursos a la innovaciĂł tecnològica que Ă©s l’única alternativa per salvar el  teixit industrial de les Illes Balears. El Govern es gasta els diners en xarangues promocionals i en viatges carĂ­ssims  mentre descuida la innovaciĂł tecnològica. Aquestes polĂ­tiques estan destruint una tasca que s’havia iniciat en l’anterior legislatura de la mĂ  del PSM”.

ť
       Sampol qualifica de “dramĂ tica” la pèrdua progressiva de llocs de treball d’aquest sector industrial i exigeix al Govern de Jaume Matas que prengui mesures efectives per evitar l’impacte d’aquests reduccions de llocs de feina.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: