"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/10/2005

El PSM denuncia que els menors que ara tenen entre 7 i 15 anys no rebran mai l鈥檃tenci贸 bucodental gratu茂ta

Els nacionalistes han presentat una Proposici贸 no de Llei al Parlament de les Illes Balears, per exigir al Govern de Matas i Castillo que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura.

NULL

El PSM acusa el Govern de Matas i Castillo d鈥檈nganyar la poblaci贸 anunciant la prestaci贸 sanit脿ria bucodental gratu茂ta per a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys, ja que els menors que, a dia d鈥檃vui, tenen entre 7 i 15 anys mai no rebran aquest prestaci贸.

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM, afirma que all貌 que Matas i Castillo varen prometre per a la present legislatura 2003-2007, no ser脿 una realitat fins a l鈥檃ny 2015, ja que la Disposici贸 final segona del Decret 87/2005, de 29 de juliol, estableix que el 2005 s鈥檌ncorporin el programa de salut bucodental nom茅s els menors que compleixen 6 anys el 2005 i progressivament, en anys successius s鈥檋i aniran incorporant cada any els que compleixin 6 anys.  

Els nacionalistes han presentat una Proposici贸 no de Llei al Parlament de les Illes Balears, per exigir al Govern de Matas i Castillo que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura. Segons Mascar贸, t茅 una certa l貌gica que aquests tipus de programa entren en funcionament d鈥檜na forma escalonada, per貌 no que l鈥檈scalonament duri 10 anys.

Joana Llu茂sa Mascar贸, explic脿 que el PSM proposa que el 2005 s鈥檌mplanti el programa amb els menors que compleixin 6, 7 i 8 anys; que el 2006 s鈥檌ncorporin els menors que compleixin 10, 11 i 12 i que el 2007 es completi amb els que compleixin 13, 14 i 15, completant el programa en la present legislatura, com havia prom猫s Matas i com est脿 escrit al programa electoral del partit Popular per a 2003.

El PSM afirma que ja n鈥檋i ha prou d鈥檈nganyar els ciutadans i de retardar, per inefic脿cia manifesta, la posada en marxa de les promeses electorals de Jaume Matas.

       Els nacionalistes han presentat una Proposici贸 no de Llei al Parlament de les Illes Balears, per exigir al Govern de Matas i Castillo que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: