"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/10/2005

El PSM lamenta que el Govern insisteixi en construir el nou hospital de refer猫ncia a Son Espases

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, recorda que la decisi贸 de canvi d鈥檜bicaci贸 de l鈥檋ospital per part del Partit Popular ha suposat un retard important i un elevat cost.

NULL

El PSM lamenta que el Govern de Jaume Matas insisteixi en construir el nou hospital de refer猫ncia a Son Espases enlloc de recuperar el projecte inicial de fer-lo a l鈥檃ctual solar de Son Dureta. Els nacionalistes afirmen que la decisi贸 de tirar endavant el projecte de Son Espases 茅s una demostraci贸 m茅s que el Govern t茅 com a prioritat els interessos especuladors particulars en contra de l鈥檌nter猫s general de tots els ciutadans a tenir un hospital modern adaptat a les necessitats del segle XXI.

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, recorda que la decisi贸 de canvi d鈥檜bicaci贸 de l鈥檋ospital per part del Partit Popular ha suposat un retard important i un elevat cost. En aquest sentit, la diputada nacionalista afirma que 鈥渟i no s鈥檋agu茅s abandonat el projecte inicial, a hores d鈥檃ra comptar铆em amb la primera fase del nou hospital acabada i en funcionament, mentre que ara nom茅s tenim un projecte sense adjudicacions, que costar脿 140 milions d鈥檈uros m茅s, sense comptar els 7,2 milions del cost dels terrenys, a m茅s de destrossar uns dels escassos terrenys r煤stics que envolten Palma i de crear pressi贸 urban铆sitca al voltant de la Real, lloc emblem脿tic per Palma i per tota Mallorca.

Mascar贸 explica que 鈥渄es del PSM demanam al Govern de les Illes Balears que s鈥檋o repensi, que posi un poc de seny鈥. La diputada del PSM afirma que 鈥渞ectificar suposaria recuperar la dignitat del Govern i la confian莽a dels ciutadans ja que veurien com, a la fi, els interessos generals passen per damunt l鈥檌nter猫s dels especuladors.

       Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, recorda que la decisi贸 de canvi d鈥檜bicaci贸 de l鈥檋ospital per part del Partit Popular ha suposat un retard important i un elevat cost.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: