"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/10/2005

El PSM vol que el Consell de Mallorca aprovi les NNSS d鈥橝ndratx sense m茅s dilaci贸

El PSM proposa que en la pr貌xima sessi贸 de la Comissi贸 Insular d鈥橴rbanisme  de Mallorca (CIUM) el Consell aprovi definitivament les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx a fi d鈥檈vitar la vig猫ncia del PGOU de 1976.

NULL

El PSM proposa que en la pr貌xima sessi贸 de la Comissi贸 Insular d鈥橴rbanisme  de Mallorca (CIUM) el Consell aprovi definitivament les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx a fi d鈥檈vitar la vig猫ncia del PGOU de 1976. Els nacionalistes consideren injustificable el retard en l鈥檃provaci贸 de les NNSS que varen comen莽ar a tramitar-se fa m茅s de deu anys i que es tornaren suspendre el mes de juliol.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, explica 鈥渆l maig de 2003, la CIUM va suspendre la tramitaci贸 de les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx amb una muni贸 de prescripcions per reduir els excessos desenvolupistes de la proposta municipal. El Ple de l鈥橝juntament va aprovar la complimentaci贸 de les prescripcions l鈥檃gost de 2004, per貌 fins al mes de juliol de 2005, la CIUM no va tractar el tema. La proposta de la Pon猫ncia T猫cnica insular era aprovar amb prescripcions, per貌 PP-UM, despr茅s d鈥檜n infame mercadeig sobre el car脿cter urb脿 o no d鈥檃lguns espais (obviant el parer dels t猫cnics), es discutiren entre ells i, com a resultat, tornaren suspendre la tramitaci贸 retornant la proposta a l鈥檃juntament. De llavor en莽脿, no en sabem res m茅s鈥.

Gabriel Puigserver, portaveu del PSM a l鈥檃juntament d鈥橝ndratx, denuncia que 鈥溍﹕ massa clar que no hi ha inter猫s en posar ordre urban铆stic, interessa el desenvolupisme i la confusi贸, tot amanit amb una indisciplina paorosa en el s貌l r煤stic, coneguda i consentida des de la Sala.鈥 El portaveu municipal explica que 鈥渟鈥檋a produ茂t una comprensible allau de llic猫ncies a fi de consolidar drets edificatoris ja que la proposta de les NNSS. Per quan s'aprovin les Normes, tot ja estar脿 consolidat鈥.

 

Alorda considera irresponsable esperar 鈥渄鈥檃sseguts鈥 que l鈥檃juntament subsani les defici猫ncies i, mentrestant, mantenir vigent el PGOU de 1976. Per tant, proposa que el Consell aprovi les Normes amb les prescripcions que havia establert la Pon猫ncia T猫cnica (en especial les que no acceptaven el car脿cter urb脿 d鈥檜na s猫rie d鈥檌ndrets i les patrimonials) o fins i tot retornar al posicionament 鈥搈茅s proteccionista- de 2002, i, a m茅s, proposen afegir dues prescripcions 鈥減er redre莽ar el creixement en el litoral andritxol鈥: desclassificar la urbanitzaci贸 a Cala Blanca (Biniorella) i reduir l鈥檜rbanitzable de Montport desclassificant el sector no executat. Per aix貌, demana al President de la Comissi贸 que avisi d鈥檌mmediat l鈥檃juntament atorgant-li un termini peremptori per complimentar prescripcions, o, fins i tot, si calgu茅s jur铆dicament, que el Consell es subrogui en les compet猫ncies municipals per tramitar les Normes.

       El PSM proposa que en la pr貌xima sessi贸 de la Comissi贸 Insular d鈥橴rbanisme  de Mallorca (CIUM) el Consell aprovi definitivament les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx a fi d鈥檈vitar la vig猫ncia del PGOU de 1976.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: