"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/10/2005

L’Entesa demana la dimissió del batle de Sant Josep per connivència personal i política amb la planta asfàltica de MAB

Per als nacionalistes, Serra Escandell no pot continuar ni un dia més gestionant els assumptes públics del municipi de Sant Josep, ha de demanar disculpes i ha de ser substituït per un dels seus actuals companys de partit

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) vol que el batle de Sant Josep de sa Talaia, José Serra Escandell (PP), dimiteixi del càrrec de batle per connivència amb la planta asfàltica de l’empresa MAB al municipi de Sant Josep, i que sigui substituït per un altre regidor actual de l’equip de govern.

Els nacionalistes demanen a Serra Escandell que dimiteixi per dues raons. La primera, que s’ha sabut recentment per un mitjà local, perquè una empresa seua de nàutica, localitzada al municipi d’Eivissa, està usant asfalt de MAB per a una explanada. L’activitat és absolutament irregular perquè el permís provisional que rebé MAB per instal·lar una planta asfàltica mòbil a Sant Josep era per fer front a les obres d’asfaltat de l’ampliació de la carretera Eivissa-Sant Josep, obres que finalitzaren fa dos anys. Per tant, no se’n pot derivar qualsevol altra ús i, menys, privat.

Així mateix, des de l’Entesa (ENE) es demana la dimissió del batle del PP per la constant i avergonyant connivència del consistori josepí amb la continuïtat de la planta asfàltica mòbil de MAB al seu emplaçament actual. Constant connivència perquè Sant Josep sap que aquelles obres estan finalitzades, que l’afalt de MAB s’està usant per les obres de la conversió del segon cinturó de ronda d’Eivissa en autovia i que, alhora, està sent usat per altres finalitats viàries i privades (com és el cas del negoci nàutic de Serra Escandell). ENE recorda que hi ha una sentència que exigeix el desmantellament de la planta asfàltica mòbil i, per més inri, hi ha un decret d’alcaldia del propi Ajuntament de Sant Josep que donava un termini concret per a què la planta asfàltica s’evacuàs de prop del pont de Can Sala. El termini ha finalitzat i la planta hi segueix present. A més, l’actitud de Serra Escandell i del PP també és avergonyant perquè està fent oïdes sordes a les queixes dels vesins per les molèsties causades per la planta asfàltica mòbil de MAB.

Des de l’Entesa (ENE) veuen clars a quins interessos estan responent el govern de Serra Escandell i del PP josepí. És evident que hi ha una autèntica connivència política amb MAB, adjudicatària de les obres de la segona ronda, de les de l’autovia Aeroport-Eivissa i sòcia d’Abel Matutes en la compra de terrenys per a ubicar-hi una nova pedrera. Serra i el PP es "quadren" davant aquests interessos, els comparteixen i no hi fan res en contra, o actuen només de cara a la galeria amb actes administratius sense trascendència. Però, com s’ha pogut comprovar, la connivència també és personal i hi ha interessos econòmics propis a defensar.

Per als nacionalistes, Serra Escandell no pot continuar ni un dia més gestionant els assumptes públics del municipi de Sant Josep, ha de demanar disculpes i ha de ser substituït per un dels seus actuals companys de partit.

ť
       Per als nacionalistes, Serra Escandell no pot continuar ni un dia mĂ©s gestionant els assumptes pĂşblics del municipi de Sant Josep, ha de demanar disculpes i ha de ser substituĂŻt per un dels seus actuals companys de partit

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: