"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/08/2005

El PSM promet oposició «dura» i no deixar passar cap «corruptela» al PP

NULL

www.diaridebalears.com

El PSM promet oposició «dura» i no deixar passar cap «corruptela» al PP

Els nacionalistes presenten una bateria d'interpel·lacions al Govern

J.TORRES.Palma.
El PSM inicià ahir el nou curs polític amb un clar avís al Govern del PP. A partir d'ara, el president Jaume Matas tendrà al davant una oposició «dura i contundent», que utilitzarà «tots els recursos parlamentaris» per no deixar passar cap «corruptela» més i aclarir als ciutadans «qui i com» els governa.

El secretari general i el portaveu parlamentari del PSM, Biel Vicens i Pere Sampol, foren contundents a l'hora de criticar el «desgovern absolut» i la improvisació del PP en dos anys. Sampol, fins i tot, apuntà que «ni en els pitjors anys del cañellisme s'havia vist un ús tan partidista de les institucions i una degradació tan gran de la política».

El cas de transfuguisme de Calvià, el canvi de partit del batle d'Andratx o l'operació del batle de ses Salines per legalitzar el seu habitatge són alguns dels «esperpents» de l'estiu que serviren de pretext al PSM per carregar contra el pacte PP-UM.

El secretari general advertí que els «escàndols polítics» de PP i UM, fruit dels seus «interessos particulars», han impedit el debat de temes clau com l'Estatut, el finançament o les noves competències. També va retreure al president que es disculpàs amb el periodista Ramírez en lloc de demanar perdó als afectats pel 'tot inclòs' o als pagesos que no poden vendre els seus productes.

Sampol acusà el Govern de no emprendre «ni una mesura a favor del turisme» i basar-ho tot en la urbanització. «S'ha acabat la cera del Corpus per al PP», avisà el portaveu, qui anuncià sis interpel·lacions al Govern sobre Son Dureta, IB3, política econòmica, endeutament, casos Bitel i Formentera i política educativa.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: