"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 28/08/2005

Els JEN es mostren molt satisfets amb l'èxit del festival ENGRESCAT

NULL

Els Joves d’Esquerra Nacionalista es mostren enormement satisfets amb la participació que va tenir el Festival Engrescat celebrat ahir dissabte a Vilafranca de Bonany. Els JEN qualifiquen l’engrescat d’èxit sense precedents dins l’organització i dins el món de les joventuts de partits politics.

Els actes van començar a les 18 hores amb una festa infantil i una taula rodona amb en títol de “L’esquerra nacionalista a dia d’avui: cinc veus, cinc perspectives” a la qual van assistir prop de 100 persones. La festa va continuar amb les actuacions dels cantautors Xus Santana i Tomeu Quetgles i la ballada a càrreg d’Al-Mayurqa que van aconseguir omplir la Plaça Major de Vilafranca de gent ballant. A les 21.30 va començar la torrada i tot seguit el concert que va arribar a contar amb unes 700 persones de públic.

El secretari general dels JEN, Francesc Garcies declara que l’engrescat “ha estat per nosaltres una manera de posar a prova el nostre potencial, i sense dubte hem superat les expectatives”, segons Garcies de cada dia es fa més evident que els JEN “tenim una gran capacitat de convocatòria i una gran capacitat per engrescar als joves”. Finalment Garcies donant dades del festival afegeix que “varen poder gaudir del Festival Engrescat al llarg de l’horabaixa i de la nit unes 1000 persones”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: