"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/08/2005

El PSM denuncia l鈥檈sc脿s inter猫s del Govern de les Illes Balears en la construcci贸 de centres educatius p煤blics

NULL

El PSM critica els retards que pateixen la construcci贸 i ampliaci贸 de centres educatius p煤blics ja que crearan encara m茅s problemes d鈥檈scolaritzaci贸 en moltes zones educatives, algunes ja massificades.

Els nacionalistes afirmen que mentre la construcci贸 d鈥檃utopistes va a ritme desenfrenat, fent treballar els obrers fins i tot de nit per poder inaugurar dins els terminis prevists, les ampliacions i construccions de nous centres p煤blicspateixen retards de m茅s d鈥檜n any en obres considerades urgents per la pr貌pia Conselleria d鈥橢ducaci贸.

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, denuncia que aquests retards no s贸n m茅s que la constataci贸 del l鈥檈sc脿s o nul inter猫s del Govern, especialment del conseller Fiol i del president Matas, per l鈥橢ducaci贸, sobretot per l鈥檈ducaci贸 p煤blica.

Segons Mascar贸, els procediments urban铆stics s贸n igual de complicats tant per fer autopistes com per fer escoles i, si el Govern ha pogut solventar-los per posar en marxa i inaugurar autopistes fara貌niques, tamb茅 ho hagu茅s pogut fer per construir centres educatius. Nom茅s amb la meitat de l鈥檌nter猫s per part del Govern i una petita part del pressupost destinat a autopistes es resoldria la manca de places escolars.

El PSM instar脿 el Govern a posar en marxa les obres previstes i que el pressupost de 2006 reculli les partides necess脿ries per fer front a les necessitats, amb la finalitat de garantir un sistema educatiu de qualitat per a tothom.

La diputada nacionalista afirma que 鈥渟i el president Matas i el conseller Fiol volen demostrar que treballen per garantir el dret a una educaci贸 de qualitat per tothom ho han de demostrar, no nom茅s posant en marxa ja les noves construccions, sin贸 tamb茅 incrementant els pressupostos que hi destinen鈥.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: