"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 24/08/2005

L’Entesa afirma que el PP del Consell és un ignorant i no voldria que prevaricàs

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) opina que el l’Equip de Govern del PP del Consell d’Eivissa i Formentera és un ignorant, urbanísticament parlant, en afirmar que ses Feixes des prat de Vila no podrien passar de la classificació de sòl urbà a la de rústic només perquè el nou planejament així ho contemplàs. Aquesta posició demostra la gran ignorància del PP en matèria urbanística, atès que, precisament, el que sí poden fer els ajuntaments és canviar la classificació dels seus sòls en canviar de planejament.

En cas que el rumor que l’Ajuntament d’Eivissa pugui recuperar la classificació de sòl rústic pes prat de Vila prosperi, l’Entesa (ENE) ho celebraria perquè sempre ha defensat la protecció d’aquest espai i del territori d’Eivissa, en general, provingui de qui provingui la proposta. No obstant això, per als nacionalistes, si la qüestió anàs endavant, l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Eivissa només estaria fent el que li pertoca, és a dir, complir un mandat programàtic pactat els anys 1999 i 2003, i responent a una àmplia demanda social en aquest sentit.

Per tant, des d’ENE s’anima l’Ajuntament d’Eivissa a impulsar que prosperi la classificació de sòl rústic pes prat de Vila i l’exhorta a treure del calaix el Pla Especial que redactà la Conselleria de Medi Ambient i Patrimoni del Consell d’Eivissa i Formentera, el 2003, i a aprovar-lo.

Els nacionalistes veuen amb preocupació la rotunditat de la postura del PP del Consell d’Eivissa i Formentera perquè aquest no pot actuar frívolament quan la proposta de revisió del PGOU hi arribi per la seua ratificació per part de la CIOTUPHA. Cas que aquella contemplàs que es prat de Vila mereix la classificació de sòl rústic, el PP ho tendria molt malament per oposar-s’hi. I si ho fes per qüestions ideològiques, tàctiques o de mera defensa dels promotors, estaria, simplement, prevaricant. L’oposició al planejament municipal s’ha d’argumentar tècnicament, no perquè a una institució no li agradi el què li arriba.

Per altra banda, l’Entesa (ENE) s’alegra que Joan Marí Tur, protaveu de l’Equip de Govern del Consell d’Eivissa i Formentera, torni a publicar escrits en els mitjans de comunicació locals en català. Des de mitjan 1999, quan deixà el PP de governar el Consell, no s’havia tornat a poder llegir cap carta de Marí en la llengua d’Eivissa, illa que afirma estimar tant. L’Entesa (ENE) celebra que recuperi el seu amor per la llengua de la seua estimada illa.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: