"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/08/2005

El PSM demana a Munar que expliqui que passarà al Consell de Mallorca si el PP de Calvia no cessa Thomàs

NULL

El PSM vol que la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, precisi en el proper ple del Consell els termes de l’ultimàtum donat al Partit Popular després de la crisi política desfermada a l’Ajuntament de Calvià i, en concret, que expliqui quines conseqüències hi haurà en la governança del Consell de Mallorca en el cas que el PP no compleixi les condicions exposades per Unió Mallorquina. Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, ha presentat aquesta petició per escrit després que Munar hagi advertit al Partit Popular que si no cessa el regidor Joan Thomàs de les seves responsabilitats en el govern municipal de l’ajuntament de Calvià, es produiran conseqüències polítiques en el Consell de Mallorca i que, també segons declaracions als mitjans de comunicació, el batle de Calvià, Carles Delgado, hagi manifestat la seva intenció de mantenir el regidor Thomàs al seu equip de govern.

El portaveu nacionalista considera que la governabilitat del Consell de Mallorca no pot dependre de les insinuacions fetes a través dels mitjans de comunicacions sinó que la seva rellevància exigeix que aquesta sigui objecte de debat en el si de la mateixa institució. En aquest sentit, Alorda posa de manifest que “seria absurd creu que l’eventual trencament del pacte PP-UM al Consell es pot resoldre amb la simple destitució dels alts càrrecs del PP”.

Per altra banda, els nacionalistes volen que el conseller del Territori, Bartomeu Vicens, expliqui les seves declaracions aparegudes a la premsa en les quals afirmava l’existència d’un pla, tramat pel Partit Popular, per convertir els municipis d’Andratx i Calvià, en “una segona Marbella”. El PSM ha demanat al conseller Vicens que expliqui, com a màxim responsable de l’ordenació del territori de Mallorca, quines mesures ha adoptat al respecte. Antoni Alorda també ha sol·licitat al conseller Vicens la constitució d’una comissió de seguiment del Pla Territorial de Mallorca com a instrument indispensable per evitar i sortir a camí d’aquests plans desenvolupistes, modificant el Pla Territorial.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: