"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 22/08/2005

ENE proposa millorar la seguretat del trĂ nsit as CucĂł, Sant AgustĂ­

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) ha presentat un escrit a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a què se solucioni el problema al trànsit rodat que ocasiona la proximitat de la ronda des Cucó amb l’establiment del mateix lloc. Es tracta de l’emplaçament des Cucó d’en Marí, vénda deçà torrent, Sant Agustí des Vedrà, concretament a la cruïlla de la carretera entre Sant Agustí i platges de Comte i el carrer de València, que hi arriba des des port des Torrent.

Des de l’Entesa (ENE) es denuncia la gran perillositat que provoca la situació per al trànsit rodat quan hi ha vehicles que es volen incorporar a les places d’aparcament d’enfront l’establiment "es Cucó" o quan els vehicles que hi estaven estacionats volen incorporar-se a la carretera. Especialment perillosa és la situació quan els vehicles provinents del port des Torrent circulen per la ronda per incorporar-se a la carretera en direcció platges de Comte i topen amb vehicles que volen estacionar enfront "es Cucó" o amb vehicles que en surten per incorporar-se a la carretera.

Els nacionalistes lamenten la història d’aquesta ronda. En primer lloc, perquè l’Ajuntament de Sant Josep va tardar moltíssim en construir-la, després perquè la seua mala gestió va fer que es dissenyàs el seu emplaçament pràcticament damunt dels edificis ja existents (el supermecat ja existia) i també perquè aquesta situació ha perjudicat les vendes de l’establiment mencionat.

L’Entesa (ENE) ha proposat al Consistori josepí que realitzi els estudis de trànsit i urbanístics adients per tal d’habilitar una solució definitiva a fi i efecte que l’entrada i sortida de vehicles d’"es Cucó" no posi en perill la circulació dels vehicles que circulen per la ronda existent. En concret, els nacionalistes creuen que la ronda s’hauria de refer, allunyant-la de l’establiment comercial perquè aquest problema desaparegués, així com d’altres, com és el cas de les manca de maniobrabilitat que tenen els autobusos que realitzen els trajectes Sant Antoni-la Bassa i Sant Antoni-platges de Comte.

Eivissa, 22 d’agost de 2005

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: