"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/08/2005

El PSM afirma que la distribució de places de l’IMSERSO perjudica la indústria turística de les Illes Balears

NULL

El PSM considera que les Illes Balears han estat perjudicades en la distribució de les noves places de l’IMSERSO. Els nacionalistes han qualificat com a greu la discriminació de les Illes, en conèixer que el nou programa de l’Imserso de turisme per a la tercera edat per a la temporada 2005-2006, de les 150.000 noves places només 8.000 s’han assignat a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, considera contradictori que, essent les Illes Balears un dels destins més ben valorats i amb alt grau de satisfacció per part dels turistes de l’Imserso, a l’hora del  repartiment de noves places sigui la més perjudicada. 

El PSM recorda que els programes de turisme de la tercera edat, a més d’una finalitat directament social d’oferir viatges a preus assequibles a les persones jubilades, tenen també l’important objectiu d’incentivar la desestacionalització, afavorint que determinats establiments hotelers allarguin la seva temporada d’obertura.

Segons la diputada nacionalista “la decisió de l’Imserso d’atorgar només 8.000 de les 150.000 noves places a les Illes, dificultarà que noves empreses turístiques es puguin beneficiar del turisme de la tercera edat en temporada baixa, i de manera especial perjudicarà els treballadors del sector hoteler”.

El PSM lamenta aquesta nova discriminació per part del Govern Central, que per una banda diu que donarà suport per ajudar desestacionalitzar el sector turístic, però a l’hora de la veritat  fa tot el contrari. Per això, els nacionalistes demanaran a l’Imserso reconsideri la seva decisió i incrementi el nombre de places assignades a les Illes Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: