"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/08/2005

El PSM exigeix l’ús del català als aparcaments municipals i a l’EMT

NULL

El grup municipal del PSM a l’Ajuntment de Palma ha denunciat una nova reculada de l’ús de la llengua catalana als aparcaments municipals. De fet el PSM fa d’altaveu de diverses denúncies de ciutadans indignats per allò que es considera una nova agressió als drets dels catalanoparlants.

A diversos aparcaments a la retolació i a les màquines de pagament no apareix la llengua catalana per enlloc. Des del PSM recorden que aquest fet suposa un incomplent de la Llei de normalització lingüística a les illes Balears i del Reglament municipal de normalització lingüística.

Segons Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: “Aquest fet s’afegeix a les protestes per la manca d’ús de la llengua catalana als autobusos de la EMT, per la quantitat de plaques de carrer no normalitzades, etc. És evident que a la nostra ciutat no només no estan fent absolutament res per recuperar l’ús de la nostra llengua, sinó que a més es fa passes enrera.”

En aquest sentit, els nacionalistes reclamaran al proper plenari que la llengua catalana es faci present de manera immediata tant als aparcaments municipals com als autobusos de la EMT.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: