"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 31/07/2005

L鈥橢ntesa reclama un acc茅s immediat as Puig d鈥檈n Valls des de la carretera de Santa Eul脿ria

NULL

El regidor de l鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) a l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria des Riu, Joan Carles Clap茅s, defensar脿 en el proper ple una moci贸 per la qual els nacionalistes reclamen que Santa Eul脿ria insti la Conselleria d鈥橭bres P煤bliques del Govern de les Illes Balears a habilitar un acc茅s provisional al nucli des Puig d鈥檈n Valls des de la carretera de Santa Eul脿ria.

Per als nacionalistes, 茅s una presa de p猫l per als habitants des Puig d鈥檈n Valls que s鈥檋agin quedat sense un acc茅s rodat directe per mor de les obres fara貌niques del segon cintur贸 de ronda d鈥橢ivissa, que es convertir脿, lamentablement, en la primera autovia d鈥橢ivissa. Tamb茅 est脿 sent una presa de p猫l la manca de reflexos per part del consistori governat pel PP, la qual cosa demostra el seu menfotisme, la seua sublimaci贸 als interessos del Consell i del Govern i el seu esc脿s inter猫s per l鈥檃ctivitat as Puig d鈥檈n Valls.

Clap茅s deplora que ni l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria ni el Consell d鈥橢ivissa i Formentera hagin previst d鈥檈xigir i reclamar al Govern de les Illes Balears que la construcci贸 de la segona ronda no pertorbi la vida dels habitants i empreses des Puig d鈥檈n Valls.

En la mateixa moci贸, ENE reclama que Santa Eul脿ria exigeixi a la Conselleria d鈥橭bres que es minimitzin tots els impactes que comporta la construcci贸 de l鈥檃utovia del segon cintur贸 de ronda d鈥橢ivissa i, a la vegada, que es prengui l鈥檌nter猫s d鈥檌nformar amb antelaci贸 els possibles afectats pels canvis produits en la circulaci贸 mentre duren les obres.

L鈥橢ntesa (ENE) lamenta que al problema d鈥檃cc茅s per al Puig d鈥檈n Valls que est脿 significant la construcci贸 de l鈥檈smentada autovia, s鈥檋i afegeixi les obres del cam铆 vell de Sant Mateu, amb la qual cosa les persones i les empreses des Puig d鈥檈n Valls es veuen molt afectades i sense que s鈥檋agi produit cap previsi贸 ni cap disculpa per part de cap administraci贸 implicada en els macroprojectes viaris del PP.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: