"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/07/2005

Les JEN-ENE lamenten la p猫rdua de subvencions per a instal路lacions juvenils municipals

NULL

Les Joventuts d鈥橢squerra Nacionalista d鈥橢ivissa (JEN-ENE) lamenten que quatre ajuntaments piti眉sos hagin deixat perdre subvencions per a l鈥檃dquisici贸 de b茅ns i equipaments inventariables per a les instal路lacions juvenils municipals, subvencions provinents de la Conselleria de Presid猫ncia i Esports del Govern de les Illes Balears.

Segons es despr茅n de sis preguntes que presentaren les JEN-ENE, a trav茅s de la diputada Joana Llu茂sa Mascar贸, al Parlament de les Illes Balears, nom茅s els ajuntaments de Sant Antoni i de Santa Eul脿ria han presentat sol路licitud de subvenci贸, mentre que els de Sant Josep, Sant Joan, Eivissa i Formentera (aquest, amb un govern diferent a l鈥檃ctual) no en presentaren cap.

Per a les joventuts de l鈥橢ntesa (ENE) aquest fet 茅s greu perqu猫 el panorama de les instal路lacions juvenils a Eivissa no est脿 com per deixar passar oportunitats de subvenci贸 per a la compra d鈥檕rdinadors o mobles, per exemple, i han de denunciar que la passivitat de les administracions locals, sovint, fa que es perdin oportunitats d鈥檃jud econ貌mic. Existeix una despreocupaci贸 i una mala gesti贸 general en temes de Joventut, tant pels que fa a aquells ajuntaments que ja compten amb instal路lacions com amb els que no.

La resoluci贸 del Govern (BOIB, 28 Ext., de 18/02/2005) indicava que es podien presentar per a la subvenci贸 adquisicions de b茅ns o equipaments entre 01/01/05 i 30/10/05 per a les instal路lacions juvenils ja existents o previstes de funcionament en aquest per铆ode. Per tant, des de les JEN-ENE s鈥檋a de denunciar la des铆dia dels ajuntaments que ja tenen casals de j贸vens 鈥揷om 茅s el cas d鈥橢ivissa- com, sobretot, dels que no en tenen encara, q眉esti贸 deplorable l鈥檃ny 2005. Aquells ajuntaments que no tenen encara instal路laci贸 juvenil s鈥檋i podrien haver acollit si en preveien una; per tant, no hi ha excusa,

Les preguntes presentades per les joventuts nacionalistes i les respostes del Govern es poden trobar al BOPIB, 95, de 08/07/2005, p脿g. 3.714-3.715. Les JEN-ENE presentaran noves preguntes per saber exactament per a quin projecte han demanat subvenci贸 Santa Eul脿ria (on Clap茅s 茅s regidor i en far脿 un seguiment) i Sant Antoni.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: