"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 18/08/2005

Els JEN presenten el Festival Engrescat

NULL

Els Joves d’Esquerra Nacionalista han presentat aquest matí el Festival Engrescat que es celebrarà el 27 d’agost a Vilafranca. Un projecte que combinarà activitats musicals, lúdiques i culturals.

Els JEN han presentat en roda de premsa aquest festival en el qual han estat treballant durant molts mesos, i que serà el més gran dels projectes llençat des d’aquesta organització juvenil. Els joves nacionalistes esperen que sigui una trobada de referència de l’estiu a Mallorca, tant pel que fa al seu aspecte musical, lúdic com formatiu.

El secretari general dels JEN ha declarat que amb aquest acte “esperam arribar als joves, que vegin que estam aquí per fer coses que els interessen i els agraden, i que l’activisme polític dels joves també te una important vessant lúdica” a més afegeix que “hem aconseguit tancar un cartell, tant a la taula rodona com a la part de grups i músics del qual n’estem molt satisfets”

Per la seva banda el secretari d’organització dels JEN, Joan Milta ha remarcat que “ha estat necessària la feina de molts militants i molts simpatitzants per arribar a presentar aquest festival”. Milta ha explicat que “hi participaran destacats polítics i activistes com Jaume Sansó, Tomeu Martí i Damià Perelló; i en l’apartat musical destaquen Tomeu Quetgles, Fora des Sembrat, Syphosis i Bonsanka”.

D’aquesta manera els JEN conviden a tots els joves a participar en el Festival Engrescat i passar una vetllada moguda i divertida el proper 27 d’agost a Vilafranca.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: