"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/08/2005

El PSM acusa el Govern de deixadesa i despreocupaciĂł del servei ferroviari durant les obres

NULL

El PSM considera que el Govern de les Illes Balears no s’han preocupat en cap moment de garantir la qualitat del servei ferroviari durant el temps que ha de durar el soterrament de les vies i la construcció de la nova estació de Palma. En aquest sentit, els nacionalistes posen com a exemple el deficient servei que els Serveis Ferroviaris de Mallorca estan donant als usuaris amb la instal·lació d’una andana provisional al carrer Jacint Verdaguer de Palma i que ha començat a ser utilitzada aquest matí.

El PSM ha constatat que l’andana de Jacint Verdaguer resulta del tot insuficient per garantir un bon servei als usuaris del ferrocarril. En aquest sentit, els nacionalistes destaquen que l’escassa amplària de l’espai habilitat per a la pujada i davallada dels viatgers ha provocat que els usuaris hagin tengut dificultats a l’hora d’accedir amb fluïdesa als vagons produint-se nombrosos embossaments i les conseqüents molèsties i retards.

El PSM tambĂ© posa de manifest que els usuaris del tren s’han vist obligats a caminar entre les obres i que les condicions del transit dels vianants des de Jacint Verdaguer fins a la Plaça Espanya sĂłn absolutament inadequades. Els nacionalistes consideren que la manca de previsiĂł del Govern estĂ  causant mĂ©s molèsties als usuaris de les que resultarien inevitables en aquests casos i apunten que en algunes ocasions els viatgers estan trobant verdaderes dificultats per accedir als servei ferroviari, especialment quan es tracta de persones majors, infants o persones amb mobilitat reduĂŻda. 

Els nacionalistes apunten que els Serveis Ferroviaris de Mallorca tampoc no s’ha preocupat d’habilitar un espai adequat perquè els viatgers puguin esperar resguardats del sol (o de la pluja) l’arribada del tren. El PSM també considera que el carrer Jacint Verdaguer i el trànsit del seu entorn no estan preparats per assumir el transit de passatgers del ferrocarril i que ni el Govern ni l’Ajuntament de Palma no han pres les mesures adients per millorar les condicions del transit de la zona.

El PSM també posa de manifest que, malgrat els esforços realitzats pels treballadors dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, continua mancant informació als usuaris, especialment entre els turistes i els usuaris ocasionals.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: