"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 03/08/2005

EL PSM DENUNCIA OBSCURANTISME A L’ESCÀNDOL DE CONTRACTACIONS A EMAYA

NULL

El Grup Municipal del PSM a l’Ajuntament de Palma ha denunciat que l’equip de govern de municipal està tapant l’escàndol de les contractacions a EMAYA.

Cal recordar que les denúncies dels nacionalistes consistien en que els darrers tres anys s’havien fet 280 noves contractacions a EMAYA sense concurrència, publicitat, tribunal qualificador, etc.

El PSM va demanar el 26 d’abril la relació de les persones contractades i els currículums que varen generar la seva contractació. El 10 de maig es va reiterar la sol•licitud d’informació i, avui, després de tres mesos encara no han rebut cap resposta.

Per a Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: “El sistema que s’ha seguit a EMAYA suposa una greu irregularitat; absència dels elements bàsics de contractació d’un òrgan públic municipal, encara que sigui una societat anònima: publicitat, lliure concurrència, transparència, tribunal qualificador, terminis de presentació d’instàncies, baremacions, etc. A més, suposa un greu atemptat a l’ètica pública i una gran agència de col•locació del PP a Palma.”

Els nacionalistes consideren que “és una vergonya que ocultin aquesta informació si no tenen res que amagar. Tots tenim dret a saber el que està passant a EMAYA. Els propis treballadors d’EMAYA estan interessats que l’Ajuntament demostri com s’han fet les coses els darrers anys”.

Pere Muñoz ha remès una carta a la presidenta de l’empresa municipal instant a facilitar la informació demandada en tant que representa un dret per als membres del Consistori i una obligació dels responsables municipals. “És més, ha manifestat Muñoz, ja s’ha incomplit el termini de llarg que té l’equip de govern per tal de respondre a les preguntes de l’oposició. És una situació a la que ja ens hi tenen acostumats i una mostra més del tarannà poc dialogant i obscurantista del govern de Cirer”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: