"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/07/2005

EL PSM ACUSA EL PP DE CINISME I DOBLE LLENGUATGE A SES COVETES

EL PSM ACUSA EL PP DE CINISME I DOBLE LLENGUATGE A SES COVETES

ELS NACIONALISTES RECORDEN QUE 脡S EL PP QUI DEFENSA
A CAPA I ESPASA LA URBANITZACI脫 IL鈥EGAL


El PSM contesta a la proposta de Jaume Font, Conseller de Medi Ambient, en la qual demana al Ministeri de Medi Ambient que adquireixi Ses Covetes apuntant que 茅s el PP mateix el que est脿 fent tot el possible per mantenir la urbanitzaci贸, pagant en doblers p煤blics recursos en els tribunals.

El PSM demana al Conseller que, si certament considera un s铆mbol i un element de la m脿xima prioritat la protecci贸 de Ses Covetes, prengui cartes en l鈥檃ssumpte i, d鈥檈ntrada, exigeixi al Batle de Campos, del Partit Popular, que es retiri dels plets que mant茅n des de fa 10 anys amb el PSM i el GOB per tal de salvar els apartaments il.legals, els quals, a parer del PSM, s贸n un aut猫ntic s铆mbol dels pecats i els pegats de la pol铆tica urban铆stica del PP. Els nacionalistes recorden que, l鈥檃ra Conseller, tamb茅 ha votat personalment a favor d鈥檜rbanitzar Ses Covetes.

Per aix貌, demanen que hi hagi una rectificaci贸 clara per part del PP i actuacions en conseq眉猫ncia, la qual cosa, a parer del PSM, faria inevitable l鈥檈sbucament dels 67 edificis il鈥egals i la recuperaci贸 del car脿cter originari de la zona, sense necessitat, en aquest cas, de la intervenci贸 estatal.

Del contrari, opina el PSM, ser脿 leg铆tim sospitar que la proposta de Font respon en realitat a la intenci贸 d鈥檃favorir els promotors de la urbanitzaci贸 il鈥egal i tapar la irresponsabilitat del govern municipal campaner. En aquest sentit, el PSM recorda el precedent pervers de la compra de Cala Mondrag贸, una compra que va costar milers de milions de pessetes al Govern amb l鈥檈xcusa de preservar-la de la urbanitzaci贸. El PSM considera un esc脿ndol que la dreta es dediqui a crear plusvalues urban铆stiques, mitjan莽ant normes territorials, per despr茅s pagar per la seva preservaci贸 鈥渁 preu de canari jove鈥 i amb doblers p煤blics.

En la mateixa l铆nia, el PSM denuncia la incongru猫ncia de demanar a l鈥橢stat que compri Ses Covetes per preservar l鈥檌ndret al mateix temps que el PP defensa que 茅s un espai urb脿 i amb llic猫ncies concedides i que, a la mateixa zona, 茅s imprescindible construir-hi milers i milers de noves places, segons la normativa urban铆stica de Campos, una modificaci贸 espec铆fica de la llei de directrius d鈥檕rdenaci贸 del territori i fins i tot per imposici贸 del Pla Territorial aprovat per PP i UM que crea cinc noves urbanitzacions a Sa R脿pita. La jugada no pot ser m茅s maquiav猫lica 鈥渋ndemnitzar鈥 als qui han edificat en zona de protecci贸 maritimo-terrestre i seguir urbanitzant el litoral de Campos, completant les urbanitzacions previstes i afegint-ne de noves.      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: