"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 15/07/2005

EL PSM DEMANA EL CANVI DE LES TANQUES DE PROTECCI脫 DE LES CARRETERES

EL PSM DEMANA EL CANVI DE LES TANQUES DE PROTECCI脫 DE LES CARRETERES
PEL SEU PERILL PER A LES MOTOCICLETES


El grup de consellers del PSM en el Consell de Mallorca plantejaran en el proper Ple que el Departament de Carreteres revisi les tanques de protecci贸 de les carreteres pel greu perill que suposen per als vehicles de dues rodes.

A parer dels nacionalistes, les tanques o baranes de protecci贸 que hi ha a les carreteres de Mallorca, formades per una franja longitudinal o tanca met脿l鈥ica i unes barres de subjecci贸 ancorades a terra, varen esser ideades pensant exclusivament en vehicles de motor de quatre o m茅s rodes per, en cas d鈥檌mpacte, evitar que el vehicle surti de la cal莽ada, protegir aix铆 els ocupants i minimitzar les avaries a la carrosseria del vehicle. Per貌, precisament aquests mateixos elements s贸n aut猫ntics paranys quan els sinistrats s贸n motos o bicicletes i fins i tot, en alguns casos, poden resultar fatals.

Els nacionalistes indiquen que la majoria de barreres de subjecci贸 de les carreteres de les Illes Balears tenen la secci贸 en forma d鈥欌滺鈥, que s贸n les m茅s perilloses per l鈥檈fecte guillotina del perfil en cas d鈥檌mpacte, per貌, la resta, en forma d鈥漊鈥, tamb茅 s贸n perilloses.

El PSM demanar脿 al Consell que aposti per les baranes de doble protecci贸 o 鈥渄oble bionda鈥 per tal d鈥檈vitar que, en cas d鈥檃ccident, ciclistes i motoristes puguin sortir-ne encara m茅s perjudicats.

Els Nacionalistes demanaran al Consell que en les noves carreteres adopti les proteccions que resultin m茅s segures per a tots els vehicles i elabori un pla per substituir les existents comen莽ant per les que representin majors perills.      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: