"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 22/07/2005

EL PSM DENUNCIA LES CONSEQ脺脠NCIES URBAN脥STIQUES QUE PRODUIRAN LES URBANITZACIONS NOVA SANTA PON脟A I GOLF SANTA PON脟A I

EL PSM DENUNCIA LES CONSEQ脺脠NCIES URBAN脥STIQUES QUE PRODUIRAN LES URBANITZACIONS NOVA SANTA PON脟A I GOLF SANTA PON脟A I
EL PROJECTE DEL CENTRE DE TECNIFICACI脫 ESPORTIVA CALVI脌

ELS NACIONALISTES PRESENTARAN UNA INTERPEL鈥ACI脫
AL PROPER PEL DEL CONSELL DE MALLORCA


En una visita al lloc on es preveu la construcci贸 del centre, Biel Vicens, secretari general del PSM, acusa a l鈥橝juntament de Calvi脿 de prioritzar els interessos urban铆stics i els interessos privats dels propietaris per davant de l鈥檌nter猫s esportiu i social del projecte, incloent segregacions il鈥egals fetes a mida per afavorir uns propietaris concrets. Aquesta situaci贸 de privilegis a particulars tamb茅 es produeix en la negociaci贸 del conveni de recepci贸 de les Urbanitzacions Nova Santa Pon莽a i Golf Santa Pon莽a, propietat de la fam铆lia Nigorra, i l鈥橝juntament de Calvi脿 governat pel Batle del Partit Popular, Carlos Delgado.

Per la seva banda, Manel Moy脿, portaveu del PSM a Calvi脿, explica que valora positivament la creaci贸 d鈥檜n centre d鈥檃lt rendiment al municipi, i compr茅n el suport social que t茅, per貌 afegeix que el batle s鈥檈xcusa en l鈥檌nter猫s de la iniciativa per sobredimensionar el projecte perseguint objectius que poc tenen a veure amb la tecnificaci贸 esportiva, si no m茅s b茅 s贸n una excusa per reemprendre la urbanitzaci贸 de la zona. En aquest sentit, mostr脿 el seu desacord amb la previsi贸 d鈥檜na resid猫ncia de cent places, especialment a un municipi tur铆stic com el de Calvi脿, la macro脿rea comercial i el camp de golf.

Finalment Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, manifest脿 que al proper Ple del Consell Insular interpel鈥ar脿 al representant del Consell en el Consorci del Centre de Tecnificaci贸 esportiva per tal que expliqui la posici贸 de la instituci贸 insular respecte de totes les implicacions urban铆stiques que se鈥檔 derivaran del projecte. Alorda al鈥ega que s鈥檋a vist emp猫s a presentar la interpel鈥aci贸 davant la impossibilitat d鈥檃clarir perqu猫 el representant del Consell en el Consorci (Antoni Serra, president de l鈥橧SEEM) ha dat suport al macroprojecte, sense cap mat铆s, denegant, per exemple les al鈥egacions del PSM en el sentit d鈥檈liminar la previsi贸 d鈥檜n centenar de places residencials, una macro脿rea comercial i un nou camp de golf. Alorda recorda que un altre membre del govern del Consell, en aquest cas d鈥橴M, Bartomeu Vicens, conseller d鈥檕rdenaci贸 del territori, ha posat emperons a la iniciativa en declaracions als medis de comunicaci贸 per貌 s鈥檋a negat repetidament a opinar oficialment al鈥egant descon猫ixer el projecte, tot i que el Consell forma part del Consorci


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: