"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/07/2005

EL PSM CRITCA L鈥櫭歋 DESVIRTUAT QUE FA EL GOVERN DE LA TARJA VERDA

EL PSM CRITCA L鈥櫭歋 DESVIRTUAT QUE FA EL GOVERN DE LA TARJA VERDA


Els nacionalistes consideren que el govern de les Illes Balears est脿 desvirtuant progressivament el esperit i orientaci贸 tur铆stica i medi ambiental que s鈥檋avia anunciat pel que fa a la tarja verda.

Els nacionalistes consideren que, despr茅s de les expectatives que va crear el govern amb el seu projecte estrella, ara es absurd que la tarja hagi de servir per obtenir descomptes als supermercats.

Des del PSM es mostra la seva preocupaci贸 per la manca d鈥檌nformaci贸 per part de la Fundaci贸 per al Desenvolupament Sostenible que encara no ha donat cap tipus d鈥檌nformaci贸 sobre vendes o implantaci贸 de la tarja verda.

Els nacionalistes consideren que per afrontar el frac脿s m茅s que evident que est脿 recollint aquesta pol猫mica iniciativa del PP (que pretenia substituir la important recaptaci贸 de l鈥檈cotaxa) ara el govern pret茅n orientar aquesta recaptaci贸 als mateixos ciutadans de les Illes Balears.

Es una absoluta contradicci贸 que en un principi s鈥檃firmi que els mateixos turistes podran ajudar mitjan莽ant aquesta tarja a millorar el medi ambient i el territori i despr茅s s鈥檃cabi fomentat la tarja entre els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.

El PSM exigeix mes responsabilitat, seriositat i coher猫ncia al govern en temes de pol铆tica ambiental i sostenibilitat i que deixi de fer el rid铆cul amb propostes d鈥檃quests tipus.

Biel Vicens, secretari general del PSM, considera que el que ha de fer el Govern de les Illes Balears es deixar de fer gestos de cara a la galeria (tarja verda, oficina del canvi clim脿tic, fires ecol貌giques i d鈥檃ltres actuacions que s鈥檋an demostrat buides de contingut) i dissenyar i du a terme pol铆tiques ambientals compromeses i eficaces amb el desenvolupament sostenible de les Illes Balears.      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: