"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/07/2005

EL PSM DEMANA EL CESSAMENT INMEDIAT DE LA DIRECTORA DE LA DELEGACIÓ D’IB3 A EIVISSA I FORMENTERA

EL PSM DEMANA EL CESSAMENT INMEDIAT DE LA DIRECTORA DE LA
DELEGACIÓ D’IB3 A EIVISSA I FORMENTERA

ELS NACIONALISTES MOSTREN LA SEVA INDIGNACIÓ PER LES CONSTANTS MOSTRES DE PARTIDISME I CENSURA QUE ES MANIFESTEN DES DE LA TELEVISIÓ AUTONÒMICA


Una vegada més des de la Televisió Autonòmica que, per ara, només sembla un apèndix més del Partit Popular ens trobam amb una mostra de censura informativa.

Fins ara s’havia produït amb els partits polítics de l’oposició o determinades entitats socials i ara ens trobam que també afecta a persones individuals.

El jugador internacional de basquet, l’eivissenc Paco Vazquez, ha patit aquesta situació en veure com una entrevista que li feien el passat 2 de juliol, després de la multitudinària manifestació a Eivissa per a protestar per la política de carreteres del govern, no s’ha emès, fins a dia d’avui. El jugador va realitzar la entrevista amb una camiseta amb el lema “Jo no vull autopistes, i tu?”

El portaveu del grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, mostra la seva indignació pel fet. Recorda que la Directora de la Delegació ja va perdre un judici on se l’acusava d’organitzar una campanya difamatòria contra l’anterior Presidenta del Consell Insular d’Eivissa i Formentera, Pilar Costa.

Per aquest motiu demana al President del Govern de les Illes Balears la destitució immediata de la Directora de la Delegació d’IB3 a Eivissa i Formentera.



      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: