"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 19/07/2005

ELPSM CRITICA AL SECTOR CENTRALISTA I JACOB脥 DEL PSOE

EL PSM CONTESTA A CHAVES QUE NO CORRESPON ALS ANDALUSOS DECIDIR SI CATALUNYA 脡S UNA NACI脫

ELPSM CRITICA AL SECTOR CENTRALISTA I JACOB脥 DEL PSOE
CONTRARI AL NOU ESTATUT CATAL脌

El PSM manifesta la seva preocupaci贸 pels darrers atacs que rep el proc茅s de redacci贸 d鈥檜n nou estatut catal脿. En la mateixa l铆nia que el Partit Popular els sectors m茅s jacobins del PSOE es posicionen contraris a l鈥檃ssumpci贸 de m茅s compet猫ncies, a la definici贸 de Catalunya com a naci贸 o a l鈥檈stabliment d鈥檜n sistema propi de finan莽ament bilateral amb l鈥檈stat.

En especial, els nacionalistes recorden al Sr. Chaves, President de la Junta d鈥橝ndalusia, que no 茅s ell qui ha d鈥檈stablir si Catalunya 茅s o no una naci贸 i consideren pervers, i antidemocr脿tic, voler sostreure al poble de Catalunya la decisi贸 sobre si es declaren naci贸, o si no ho fan. A parer del PSM, 茅s la ciutadania de Catalunya i, en la seva representaci贸, el Parlament Catal脿 qui pot prendre aquest acord. I recorden que, en aquest sentit, hi ha un ampli consens entre els partits catalans (tret del PP) en la definici贸 de Catalunya com a naci贸.

Per altra part, lamenten les retic猫ncies de barons del PSOE a afrontar un finan莽ament m茅s just i apunten que les premises de negociaci贸 catalanes (com ha detectat el propi Jaume Matas) s贸n les que convenen als ciutadans de les Illes Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: