"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/07/2005

EL PSM DONA SUPORT INICIATIVA MALLORCA MĂ“N FESTIVAL

EL PSM DONA SUPORT INICIATIVA MALLORCA MĂ“N FESTIVAL

ELS NACIONALISTES DENUNCIEN LA MANCA DE SUPORT PER PART
DEL CONSELL DE MALLORCA


D’uns anys ençà el discurs de tots els partits i els col•lectius socials de les Illes Balears estan començant a assumir el canvi demogràfic que s’ha produït i es produeix encara a les nostres illes. Per garantir una convivència bona i profitosa, actual i futura, entre tantes cultures, els partits amb responsabilitat de gestió tenen el deure de destacar i potenciar els aspectes positius d’aquesta convivència, com ara l’oportunitat de conèixer cultures d’arreu del món.

L’Obra Cultura Balear i Joves de Mallorca per la llengua han tengut la iniciativa de organitzar el festival MallorcaMón que resulta un projecte positiu, de comunicació entre cultures mitjançant la música i que aposta per la convivència.

Els nacionalistes denuncien que el Consell de Mallorca s’ha negat incomprensiblement a donar-hi cap tipus de suport, ni des del Departament de Cultura, ni des de Presidència, ni des de l’Institut de Serveis Socials.

El PSM mostra la seva estranyesa ja que no comprèn la campanya “Mallorca ets tu” adreçada, entre d’altres, als “nous mallorquins” i aquesta manca de suport a una iniciativa engegada per part de dues organitzacions de solvència contrastada.

El grup de consellers del PSM presentarà, al proper Ple del Consell de Mallorca, una moció on demanarà al Govern del Consell que reconegui la iniciativa engegada des de l’Obra Cultura Balear i Joves de Mallorca per la Llengua i que doni suport econòmic, logístic i humà a la iniciativa MallorcaMón Festival.ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: