"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/07/2005

EL PSM VOL QUE EL GOVERN ESTUDïI INTERVENIR DAVANT EL PREU DEL TRANSPORT MARÍTIM DE MERCADERIES

EL PSM VOL QUE EL GOVERN ESTUDïI INTERVENIR DAVANT EL PREU DEL TRANSPORT MARÍTIM DE MERCADERIES

ELS NACIONALISTES MOSTREN LA SEVA PREOCUPACIÓ PER L’AUGMENT DE LES TARIFES, LES DEMORES EN EL TRANSPORT I EL MONOPOLI EN EL SECTOR

El PSM insta el Govern de les Illes Balears a estudiar com pot intervenir davant l’increment espectacular del cost del transport, per via marítima, de mercaderies en contenidors. Aquest fet s’ha produït arran de la desaparició de la naviliera “Transportes Marítimos Alcúdia” la qual cosa ha provocat una sensible disminució de la disponibilitat i capacitat de càrrega en contenidors que arriben a les Illes Balears.

Els nacionalistes informen que les tarifes en el transport de mercaderies des del passat mes de maig han augmentat més d’un 20% i que, a més, el dèficit en la capacitat de càrrega provoca demores en el transport de mercaderies amb destinació a les Illes Balears.

El PSM considera que el Govern de les Illes Balears ha de prendre cartes atesa la importància estratègica del transport marítim, i, en concret, el Govern ha de valorar si la situació actual pot ser considerada tècnicament com de monopoli en el sector. Per altra banda, el PSM apunta que aquests fets posen en evidència insuficiències en la regulació de la insularitat, les garanties de subministrament, i la compensació dels seus costos.



      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: