"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 10/07/2005

L’Entesa insta Santa Eulària a assegurar el pas en l’accés a cala d’Olivera

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) instarà en el Ple que se celebrarà demà, dilluns, l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu a què defensi l’ús públic del camí que és l’actual accés a cala d’Olivera mitjançant la catalogació com a camí públic, la seua inscripció en el registre municipal i a què insti els propietaris de la urbanització de Roca Llisa a la retirada dels vigilants de seguretat per tal que no disuadeixin cap usuari del lloc de banys d’aquesta costa.

Aquestes demandes es formalitzen en una moció que ha presentat el reg¡dor de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Joan Carles Clapés, on es critica el control que poden patir els usuaris de cala d’Olivera, atès que el camí actual creua la urbanització de Roca Llisa i els vigilants de seguretat privats poden arribar a "disuadir" amb la seua presència o els controls que efectuen. En la moció, els nacionalistes també recorden que ningú pot negar el pas per l’accés públic a cala d’Olivera i que el camí actual és preexistent a la aparició de la urbanització de Roca Llisa.

En el debat de la moció, Clapés aprofitarà per aclarir si Santa Eulària compta amb un registre municipal de camins de titularitat pública, aspecte que és bastant dubtós vist l’escàs zel que té el Consistori amb els interessos públics en matèria territorial.

Així mateix, en el Ple de demà es debatrà una moció que es presentà per al ple anterior però que no s’arribà a debatre. Es tracta de la moció en la qual l’Entesa (ENE) insta Santa Eulària a crear punts verds per al reciclatge a tots els nuclis urbans del municipi. Segons Clapés, la manca de contenidors per a reciclatge és desesperant i, en ocasions, simplement no s’en troben; a més, el seu nombre està molt per sota del nivell de compromís social amb el reciclatge que s’ha anat adquirint. En aquest sentit, Santa Eulària a penes disposa de contenidors en un territori amb molts nuclis habitats dispersos.

ENE aposta per donar importància a la tria de residus en origen i critica que, en matèria ambiental, el PP de Santa Eulària no ha fet els deures; el seu grau d’inversió en aquest sentit és nul i sempre hem d’estar des de l’oposició reclamant que estigui a l’alçada d’un ajuntament del segle XXI.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: