"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/07/2005

ENE demana formalment la dimissi贸 del batle de Santa Eul脿ria

El reg隆dor de l鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) a l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria des Riu, Joan Carles Clap茅s, ha demanat formalment la dimissi贸 de Vicent Guasch (PP), batle de Santa Eul脿ria, i la seua substituci贸 per un altre regidor.

La petici贸 de dimissi贸 del batle conservador es materialitza en una moci贸 que ha presentat Clap茅s per a ser debatuda en el proper Ple de l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria, que es dur脿 a terme properament.

L鈥橢ntesa (ENE) creu que Guasch no pot seguir m茅s temps ostentant la batlia perqu猫 茅s el m脿xim responsable de la penosa imatge que est脿 donant el Consistori a causa del degavell urban铆stic imperant, la manca d鈥檕rdenaci贸 del territori seriosa i, sobretot, per la inseguretat jur铆dica a la que s鈥檈st脿 sometent la gesti贸 urban铆stica municipal.

Els nacionalistes consideren que ja s贸n m茅s que suficients tres imputacions per il路legalitats i irregularitats urban铆stiques com per demanar que Guasch (PP) no segueixi m茅s al capdavant de l鈥檃juntament. ENE veu molt cr铆ticament la p猫rdua d鈥檌matge a la qual s鈥檈st脿 sometent a la instituci贸 i al poble del municipi de Santa Eul脿ria. En concret, l鈥橢ntesa (ENE) recorda que s贸n els casos de ses Torres, la pedrera de ses Canyes i Can Castell贸, els que han portat a les tres imputacions de Guasch. A m茅s, cal tenir en compte que el primer tinent de batle, Vicent Riera Noguera, tamb茅 del PP, ha set imputat pel cas de la llic猫ncia a un restaurant a cala Nova.

Els nacionalistes veuen amb preocupaci贸 que, a m茅s, s鈥檋a afegit la den煤ncia efectuada pel GEN sobre les irregularitats urban铆stiques a Roca Llisa i l鈥檃mena莽a d鈥檜n nou camp de golf a la zona. Clap茅s efectur脿 tot un seguit de preguntes orals al Ple per contrastar la informaci贸 de la den煤ncia del GEN i per fiscalitzar la gesti贸 municipal en aquest assumpte.

L鈥橢ntesa (ENE) avisa, a m茅s, que la Just铆cia ha declarat il路legal el Pla Delimitador de S貌ls Urbans (PDSU) que tant defens脿 el batle i el seu Equip de Govern i que hi ha hagut intents d鈥檃favorir la fam铆lia del primer tinent de batle en la proposta de la nova planificaci贸 urban铆stica.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: