"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/07/2005

El PSM denuncia que Jaume Matas i Lluc Tom脿s inauguren una autopista sense acabar

El PSM denuncia que l鈥檃utopista de Llucmajor, inaugurada aquest mat铆 pel president Matas, la consellera Cabrer i el batle de Llucmajor, Lluc Tom脿s, est脿 sense acabar. Els nacionalistes expliquen que, tot i que a la matinada del dimecres al dijous s鈥檈stava fent feina, a la mateixa hora en qu猫 les autoritats duien a terme l鈥檃cte inaugural a una carpa instal路lada a l鈥檈fecte, els cons continuaven enmig de la cal莽ada, s鈥檌nstal路lava senyalitzaci贸 vertical i es posava reixa als vials de serveis.

Els nacionalistes sospiten que el fet que la presentaci贸 a premsa es faci en globus 茅s per evitar mostrar que les connexions amb els camins que travessa l鈥檃utopista no estan en condicions de ser oberts al p煤blic i que bona part de l鈥檈nllumenat est脿 sense connectar.

La diputada i regidora del PSM a l鈥橝juntament de Llucmajor, Joana Llu茂sa Mascar贸, considera que 鈥溍﹕ impresentable que el Govern i l鈥橝juntament donin prioritat a fer-se la foto abans que acabar les obres鈥. En aquest sentit, Joana Llu茂sa Mascar贸 denuncia que 鈥渁vui mateix hi ha retencions i desviaments del tr脿nsit pels vials de servei. De fet, els autocars de la l铆nia Palma-Llucmajor han sofert retrassos de m茅s de mitja hora degut a aix貌鈥.

Finalment, la diputada nacionalista lamenta que el Partit Popular opti per infrastructures fara貌niques que destrossen Mallorca i desfiguren els paisatges rurals i urbans convertint els pobles en barriades-dormitori de Palma amb la conseq眉ent p猫rdua de la forma de vida mediterr脿nia i de qualitat de vida .

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: