"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/05/2005

El PSM demana a PP-UM que reconsiderin el projecte de sa Marina de Calvi脿

Davant l鈥檃nunci que se reempr猫n el macroprojecte d鈥檜rbanitzaci贸 a la Marina de Magalluf a Calvi脿, el PSM demana a PP i UM, que governen tant a l鈥檃juntament de Calvi脿 com en el Consell de Mallorca, que reconsiderin la seva posici贸 favorable a un projecte tan excessiu que suposa 450.000 m2, 2.750 places i centres comercials i recreatius.

El PSM insisteix en els arguments proteccionistes sobre aquest espai que va defensar durant la tramitaci贸 del PGOU de Calvi脿 (aprovat per PSOE i UM), com en les al路legacions al Pla Territorial (aprovat definitivament per part de PP i UM sense afectar la urbanitzaci贸 de Sa Marina de Calvi脿). En aquest sentit, el portaveu del PSM en el Consell afirma que el resorgiment de projectes com el de Sa Marina (adormit durant anys) demostra que el Pla Territorial no ha acomplert el seu objectiu.

Els nacionalistes demanen que com a m铆nim es reconsideri la magnitud de l鈥檈spai afectat, procurant salvar els valors naturals de la zona humida, que s鈥檋auria de recuperar en comptes de condemnar definitivament, i exigint que si alguna part s鈥檃caba urbanitzant s鈥檌ntegri indefugiblement en una 脿rea de reconversi贸 i que, per tant, serveixi per procedir a l鈥檈sponjament de Magalluf i en millores sobre el paisatge i el medi ambient.

El PSM afirma que la soluci贸 al diagn貌stic de Jaume Matas de qu猫 el turisme 鈥渉a tocat sostre鈥 no pot ser seguir creixent en places en el litoral calvianer i despr茅s avan莽ar en la magallufitzaci贸 de Mallorca.





      

 

 




PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: