"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/05/2005

El PSM denuncia la manca de mesures de protecci贸 del jaciment durant les obres en el Basti贸 den Berard

El PSM denuncia la manca de mesures de protecci贸 del jaciment durant la realitzaci贸 de les obres en el Basti贸 den Berard. Els nacionalistes donen  suport a les den煤ncies fetes per l鈥檃ssociaci贸 de ve茂ns sobre la manca de cura en la realitzaci贸 de les obres en el basti贸 den Berard, en concret apunten que els pl脿stics que tapen les troballes no s贸n adequats i que s'hi ha dipositat material damunt sense cap mirament, tal i com es veu amb les fotografies aportades per l'AAVV de Sa Calatrava. Un mal que se suma a altres realitzacions que han estat autoritzades, com la construcci贸 d鈥檜nes sabates de grans dimensions per garantir els fonaments de l鈥檕bra, que fan malb茅 part del jaciment.


Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, posa de manifest que no hi ha una previsi贸 correcta en la realitzaci贸 de les obres que garanteixi la conservaci贸. En especial, Alorda apunta que tampoc se prenen mesures de consolidaci贸 de la part del jaciment que quedar脿 ocult despr茅s de la construcci贸 dels pisos i que, per tant, no se'n garanteix prou la conservaci贸.


M茅s enll脿 d'aix貌 el portaveu nacionalista mant茅n la proposta de suspendre les obres i revisar les mesures de protecci贸. Alorda recorda que el grup de consellers del PSM hi vot脿 en contra d鈥檃utoritzar aquesta obra i presentaren esmenes. El PSM insisteix en qu猫 l鈥檕bjectiu final ha de preservar la pedrera, l鈥檈ntorn i la muralla medieval. En aquest sentit, Alorda denuncia que 鈥渆l resultat final no permetr脿 la visita ni la conservaci贸 del que quedi鈥.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: