"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/05/2005

El PSM demana al Consell de Mallorca que dugui a terme la via de circumval·lació de Sencelles

El PSM vol que el Consell de Mallorca dugui a terme la via de circumval·laciĂł de Sencelles. Els nacionalistes expliquen que el nou vial, que aniria de Can Collera al Cementeri, Ă©s un projecte necessari per poder treure de dins el municipi de Sencelles un nombre important del trĂ nsit de cotxes i camions que dificulta la circulaciĂł rodada per dins del casc urbĂ  i la fa perillosa per als vianants. 

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, demanarà al Ple del Consell que es tenguin en compte la prioritat d’aquest projecte. En aquest sentit, el portaveu nacionalista insisteix en la importància de tenir una bona xarxa de comunicacions i considera un despropòsit que el Consell de Mallorca no dediqui prou doblers a millorar la xarxa de carreteres secundàries quan s’estan dedicant desenes de milions d’euros a fer autopistes. Alorda considera que seria un absurd que l’actual Govern de l’Estat continuàs amb la política del govern anterior de voler destinar doblers només a les obres faraòniques i oblidar per complet de la millora d’aquestes carreteres.

Antoni Alorda també apunta que “ara que s’està revisant el Conveni de Carreteres, el Consell de Mallorca i el Govern de l’Estat tenen l’oportunitat de deixar de banda el model basat en les autopistes, la qual cosa permetria finançar moltíssimes petites intervencions en la xarxa de carreteres existent que millorarien sensiblement la mobilitat dins l’illa de Mallorca, sense haver de destruir l’entorn de manera irreversible”.

Per la seva banda, Josep LluĂ­s Toledo, portaveu del PSM a l’Ajuntament de Sencelles, recorda que el Ple de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat i en dues ocasions (febrer 2004 i abril del 2005) una mociĂł del PSM en la qual es demanava al Consell de Mallorca que dugui a terme aquest vial. 

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: