"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/05/2005

El PSM insta a l鈥檃juntament a solucionar els problemes de la targeta ciutadana

Despr茅s d鈥檃nys de funcionament de la targeta ciutadana com a sistema m茅s habitual de pagament als autobusos de Palma, encara hi ha molts estancs que no poden oferir el servei de rec脿rrega de les targetes als ciutadans.

Es d贸na la casualitat que s贸n els establiments dels nuclis rurals de Palma els que encara no tenen instal路lades les terminals per a poder recarregar les targetes ciutadanes. Si tenim en compte que els ciutadans d鈥檃quests nuclis s贸n els que tenen menys alternatives per a efectuar les seves rec脿rregues i els que per a despla莽ar-se a Palma han d鈥檜tilitzar el transport p煤blic, des del PSM consideram urgent que puguin disposar d鈥檃quest servei als estancs o papereries del barri o poble.

Concretament podem posar els exemples de Son Sardina o de Sant Jordi que a hores d鈥檃ra encara cap responsable municipal els ha donat cap explicaci贸 del perqu猫 no poden oferir aquest servei tan necessari per als ciutadans, mentre tots els estancs del centre disposen d鈥檃quest servei.

脡s per aix貌 que al proper Ple del mes de maig el Grup Municipal del PSM presentar脿 una proposta instant a l鈥橝juntament a donar el mateix servei a tots els ciutadans acabant d鈥檌nstal路lar les terminals de recarrega de les targetes ciutadanes a tots aquells barris i pobles que encara no disposen d鈥檃quest servei.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: