"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/05/2005

El PSM denuncia l鈥檌njustificable retard en l鈥檃provaci贸 de les NNSS d鈥橝ndratx, que mant茅 vigent el PGOU del 76

El PSM denuncia l鈥檌njustificable retard en l鈥檃provaci贸 de les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx, que encara mant茅 vigent el PGOU de l鈥檃ny 1976. Gabriel Puigserver, portaveu del PSM a l鈥橝juntament d鈥橝ndratx recorda que les NNSS d鈥橝ndratx varen comen莽ar a tramitar-se l鈥檃ny 1994 i que la darrera versi贸 s鈥檃prov脿 l鈥檃ny 2002.

Per la seva banda, Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, explica 鈥渆l 6 de maig del 2003, la Comissi贸 Insular d鈥橴rbanisme va suspendre la tramitaci贸 de les Normes Subsidi脿ries d鈥橝ndratx amb una muni贸 de prescripcions perqu猫 aquestes eren molt desenvolupista. El Ple de l鈥橝juntament va aprovar la complimentaci贸 de les prescripcions el 27 d鈥檃gost del 2004 i envi脿 les Normes novament al Consell. De llavors en莽脿, esperam la discussi贸 en pon猫ncia i a la Comissi贸 d鈥橴rbanisme鈥. Per aix貌, els nacionalistes culpen l鈥橝juntament i el Consell de Mallorca de prolongar aquesta incomprensible i inquietant situaci贸 que permet un creixement urban铆stic desmesurat i desordenat al municipi costaner.  Alorda en demanar脿 explicacions al Conseller del Territori, Bartomeu Vicens.

Per altra banda, Gabriel Puigserver denuncia que hi ha una indisciplina paorosa en el s貌l r煤stic, coneguda i consentida des de la Sala. El portaveu municipal explica que 鈥渓a ca貌tica situaci贸 urban铆stica que viu el municipi andritxol s鈥檃greuja per moments. Ara mateix, hi ha una comprensible allau de llic猫ncies de plantes baixes m茅s 3 pisos, a fi de consolidar drets edificatoris ja que la proposta de les normes subsidi脿ries baixa aquestes altures. Per quan s'aprovin les NNSS, tot ja estar脿 consolidat i, fins i tot, pot arribar a perdre sentit afectar nom茅s els urbanitzables que quedin.

Alorda apunta que el Consell tamb茅
hauria d'aprofitar la revisi贸 de les normes municipals per desclassificar zones de vorera de mar no edificades com Cala Blanca.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: