"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 12/05/2005

L’Entesa vol que es dignifiquin les parades d’autobús de la carretera Santa Eulària-Eivissa

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) denuncia l’estat en què es troben les parades d’autobús en el trajecte de la carretera entre Santa Eulària i Eivissa i insta l’Ajuntament de Santa Eulària a actuar-hi per dignificar-les.

Aquesta denúncia s’ha formalitzat en una moció que ha presentat el regidor de l’Entesa (ENE) a l’Ajuntament de Santa Eulària, Joan Carles Clapés, per a ser tractada en l’imminent Ple. En aquesta moció, s’insta el Consistori llevantí a dotar amb marquesines totes les parades del recorregut de l’autobús entre Eivissa i Santa Eulària per la carretera E-731 perquè els usuaris es puguin arrecerar de les inclemències del temps i la gent s’hi pugui asseure. Per altra banda, Clapés instarà el Ple a aprovar que totes les parades se situïn fora de la carretera, de manera que hi hagi seguretat en l’accés als autobusos per als seus usuaris i per a la circulació, en general. Una altra actuació demanada és la de l’adequada senyalització de totes les parades d’autobús.

Així mateix, els nacionalistes demanaran al Ple de Santa Eulària que s’insti al Govern de les Illes Balears a aplicar el Pla de Transport Públic, de forma que la ciutadania d’Eivissa es pugui beneficiar de millores en el servei del transport públic.

Clapés espera que el PP voti a favor de la moció i que "abandoni la seua escandalosa política en favor del transport en cotxe, com es pot veure en l’impuls que dóna a les autovies a l’illa d’Eivissa; així s’entèn que Santa Eulària hagi acceptat tenir les parades d’autobús sense marquesines, seients, senyalització i amb càrregues i descàrregues de passatgers sense seguretat. Els nacionalistes esperam que el PP ens acompanyi en l’impuls a un transport públic i digne. En qualsevol cas, si és necessari demanar ajud al Consell d’Eivissa i Formentera, tendran tot el suport de l’Entesa (ENE)".

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: