"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 10/05/2005

Clapés insta Santa Eulària a aportar una nova seu per a l’Escola d’Adults

El regidor de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) a l’Ajuntament de Santa Eulària, Joan Carles Clapés insta l’Ajuntament de Santa Eulària a habilitar una nova seu per a l’Escola d’Adults. L’actual es troba en un estat tan lamentable que ha portat al partit nacionalista ha denunciar-ne el seu estat i a demanar-ne una solució integral.

Aquesta iniciativa es formula en una moció que ha presentat l’Entesa (ENE) al proper Ple de l’Ajuntament de Santa Eulària. Els nacionalistes han pogut comprovar les mancances que pateix la seu de l’Escola d’Adults com manca de ventilació, d’espai útil per a classes, il·luminació natural, calefacció, aire condicionat, sortides d’emergència, accés per a persones amb minusvalies físiques, sanitaris, etc.

Per tant, a la vista de la dessídia de l’Ajuntament de Santa Eulària i a l’acumulació de deficiències constatades, els nacionalistes creuen que el millor que es pot fer és invertir en un nou local que estigui habilitat al 100% d’acord amb els paràmetres actuals.

L’Entesa (ENE) vol destacar la impagable feina que duu a terme l’equip docent i directiu del centre malgrat les mancances que pateix l’Escola d’Adults. A judici de Clapés, "a l’Ajuntament de Santa Eulària no li importa l’ensenyament públic d’adults; no es pot concebre que un consistori que invertirà tant en un Auditori públic, tengui l’Escola d’Adults en l’estat en el què es troba". Per altra banda, el regidor nacionalista en destaca la importància social que té l’esnsenyament per als adults.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: