"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 29/04/2005

L’Entesa troba mancances i incoherències greus en el Debat de Política General del Consell

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) es mostra preocupada per còm ha anat el Debat de Política General que s’ha celebrat al Consell d’Eivissa i Formentera.

Per una banda, els nacionalistes han detectat greus mancances pel que fa als dos grups de la institució. Com ja temien, cap dels dos grups presents han parlat de temes com l’estat de la nostra economia, les dificultats en l’accès a l’habitatge per part dels jóvens, polítiques per a la diversificació econòmica, la normalització lingüística del català, com afrontar els reptes que presenta la immigració, còm aprofitar el parc immobiliari construït per a paliar els problemes d’accés a l’habitatge, planificar una societat intercultural, polítiques de protecció i dinamització del medi ambient, línees de diversificació de l’oferta turística, còm afrontar els seriosos dèficits en matèria d’infrastructures educatives, la inflació dels preus que han de patir els residents, etc.

Per altra banda, des de l’Entesa (ENE) s’han vist incoherències preocupants. En primer lloc, es vol donar la benvinguda al PP al club dels partits polítics que denunciam la nostra balança fiscal i que en reclamam correccions justes a Madrid, però s’ha de denunciar la incoherència del PP perquè aquest discurs només el produeix quan no governa l’Estat; també s’ha de recordar al PP que el turisme a Eivissa no ha millorat respecte de l’època de govern del Pacte; que no hi ha noves fites en ordenació del territori, sinó tot el contrari, agreujada per una política de permissivitat urbanística i anuncis de taula rassa; que els batles del PP estan fent de l’incompliment de la legalitat urbanística una pràctica quotidiana. En definitiva, els nacionalistes recorden al PP que no es pot fer un discurs triomfalista de la seua gestió des del 2003 perquè molts problemes d’Eivissa segueixen sense solució i, alguns, s’han agreujat encara més. Tampoc es pot realitzar un discurs de defensa d’una gestió basant-se continuament en la crítica a l’Executiu anterior.

No obstant això, des de l’Entesa (ENE), es vol manifestar la seua satisfacció per la celebració del Debat de Política General al Consell d’Eivissa i Formentera perquè és un exercici molt sa des del punt de vista insularista i democràtic.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: