"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/04/2005

L’Entesa insta Sant Antoni a no legalitzar la casa de Cretu, a Corona

Atès que demà, 29 d’abril, la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha de tractar la petició de Michel Cretu de legalització de la la seua residència i estudi construïts a can Guillem (Corona), l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) insta el Consistori portmanyí a fer complir la llei i, per tant, no legalitzar una actuació il·legal que consta amb sentència firme de demolició.

A judici dels nacionalistes, i tal com ha expressat una bona part de la societat eivissenca, la construcció de Michel Cretu és un exemple paradigmàtic d’actuació irregular i cega d’un equip de govern (el que liderava Antoni Marí Tur, PP) que concediren una llicència edificatòria on no podien. Per tant, ara el que toca és celebrar que la Justícia hagi actuat a favor de la denúncia de les infraccions contra la ordenació del territori i contra el medi ambient. És, per a l’Entesa (ENE) el que ha de fer l’Ajuntament de Sant Antoni.

Per tranquilitzar José Sala, batle de Sant Antoni, qui ha manifestat la seua preocupació per les indemnitzacions a què pugui tenir dret Cretu, els nacionalistes li recorden per enèssima vegada que el que hauria de fer és fer-ne responsables de les possibles indemnitzacions tots els polítics i els tècnics que es posicionaren en el seu moment a favor de concedir la llicència. L’Entesa (ENE) no vol que siguin els eraris municipal i insular els que paguin aquestes possibles indemnitzacions, sinó que ho facin de la seua butxaca les persones abans mencionades.

Per a l’Entesa (ENE) és molt trist que l’any 2005 hi hagi polítics a Eivissa que es neguin a voler fer complir la legalitat i que es posicionin tan habitualment al costat dels infractors de la llei, siguin particulars o càrrecs públics.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: