"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/04/2005

El PSM vol que el Consell de Mallorca destini el solar de General Riera a fer pisos de lloguer per a joves

El PSM ha presentat al路legacions a la desafecci贸 de dos solars que el Consell de Mallorca t茅 a General Riera. Els nacionalistes demanen la suspensi贸 de l鈥檃lteraci贸 jur铆dica dels terrenys fins que la instituci贸 mallorquina no hagi presentat un projecte per a la utilitzaci贸 d鈥檃quests solars. 

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, recorda que un d鈥檃quests terrenys, de 46.204 metres quadrats, 茅s residencial. Alorda considera que 鈥渟i el Consell de Mallorca assum铆s la vocaci贸 residencial del terrenys, ratificant la decisi贸 presa en aprovar el Pla General de Palma, s鈥檋auria d鈥檃puntar una funci贸 social per a aquesta operaci贸鈥. En aquest sentit, el portaveu nacionalista proposa al Consell de Mallorca que arribi a un acord amb l鈥橧BAVI i l鈥橝juntament de Palma per a construir pisos de lloguer per a joves a un preu assequible.

Pel que fa a l鈥檃ltre solar, de 64.724 metres quadrats, el PSM apunta que aquesta parcel路la seguir脿 afectada a l鈥櫭簊 o servei p煤blic, en aquest cas esportiu, tot i que, segons sembla, el Consell de Mallorca en perdria la titularitat. En aquest sentit, els nacionalistes posen de manifest la gran necessitat d鈥檌nstal路lacions esportives que t茅 actualment la ciutat de Palma i que abans de posar a la venda aquest terrenys s鈥檋aurien d鈥檈studiar possibles actuacions.

Per altra banda, els nacionalistes tamb茅 apunten que els terrenys es podrien incloure en alguna operaci贸 de reconversi贸 territorial, i fins i tot combinar els dos objectius: habitatge protegit i reconversi贸 territorial.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: