"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/12/2014

MÉS per Mallorca denuncia l’autorització d’importació de 82.250 noves tones de fems

L’equip de govern del PP del Consell autoritzarà demà a la Comissió Informativa la importació de 82.250 tones de fems procedent de Giugliano i Tufino (Itàlia), i Portadown (Irlanda del Nord) que suposaran uns beneficis de més de 3 milions d’euros per a TIRME.El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha denunciat avui les intencions de l’equip de govern del PP d’autoritzar, a la Comissió Informativa que es celebrarà demà, la importació de 82.250 noves tones de fems procedent de Giugliano i Tufino (Itàlia), i Portadown (Irlanda del Nord). Aquestes dues operacions suposaran uns ingressos nets per a TIRME S.A de 3.291.425 milions d’euros.

 

Font ha lamentat una vegada més les polítiques mediambientals dutes a terme per Maria Salom i Catalina Soler. El portaveu de MÉS per Mallorca ha assegurat que “Salom i Soler venen a qualsevol preu la salut dels habitants de Mallorca, així com també el nostre paisatge”.

 


Falsa pujada de la taxa de residus

 

Per altra banda, el portaveu de MÉS per Mallorca ha denunciat també la “falsa pujada de 8’21 euros per tona” que aprovarà demà la Comissió Informativa del Consell.

 

En aquest sentit, Font ha manifestat que, a banda d’aprovar una pujada de la taxa de residus, l’equip de govern del PP aprovarà també una revisió extraordinària de la tarifa en base a la variació en la gestió dels costos prefixats per a l’explotació de 8’21 per tal de poder mantenir la taxa congelada i complir així la seva promesa electoral de no apujar la tarifa.

 

Joan Font ha assegurat que “si tenim en compte que la mitjana anual de residus per habitant a Mallorca és de 531 quilograms, estam parlant de només 4’31 euros d’increment anual de la taxa”. En aquest sentit, Font ha conclòs demanat si “val la pena hipotecar el medi ambient de Mallorca i generar més de 3 milions d’euros de benefici a TIRME per només 4’21 euros per habitant?”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: