"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 03/12/2014

MÉS per Palma denuncia que moltes escoles públiques de Palma tenen deficiències greus

Antoni Noguera acusa de negligència a la Conselleria i l’Ajuntament de Palma per no garantir les inversions en reparacions i manteniment de les escoles públiques “El cas del CEIP La Soledat és un exemple més d’una llarga llista d’escoles amb problemes greus derivats d’una manca de manteniment”MÉS per Palma exposa una llarga llista de deficiències en el manteniment d’escoles públiques de Palma i que han estat denunciades repetidament per la comunitat educativa. El regidor Antoni Noguera acusa de negligència als responsables polítics i afirma “que el CEIP la Soledat no és un cas aïllat. La inversió en reparar les deficiències estructurals i garantir el manteniment necessari és nul·la. I la llista de col·legis públics amb deficiències greus és molt llarga a Palma”.


El regidor Antoni Noguera afirma que “és una autèntica vergonya que una ciutat com Palma hi hagi aquestes condicions a les escoles públiques. Demanan responsabilitats polítiques, especialment a l’IBISEC i el seu responsable i denunciam la complicitat de l’Ajuntament de Palma”.

 

 

ALGUNS EXEMPLES DEL MAL ESTAT DE COL·LEGIS PÚBLICS DE PALMA

(DENÚNCIES FETES PER LA COMUNITAT EDUCATIVA / ASSOCIACIONS DE PARES I MARES)


CEIP Es Molinar: problemes de filtracions, persianes i finestres

 

CEIP La Soledat: caiguda de sostre, filtracions i reforma estructural general

 

CEIP Alexandre Rosselló: reforma estructural general

 

CEIP Es Pont: Retirada d'amiant - Pintar l’edifici tant l'interior com l’exterior - Reparar el paviment del pati. ( perill pels infants) - Humitats al passadís i aula UECCO - Substitució teulada golfes- Reparació canaleta dalt del porxo què degota constantment - MOBILIARI obsolet(prestatgeries, taules i cadires).

 

CEIP Aina Moll: Canonades deteriorades- Sanitaris antics- finestres que no es poden obrir‑ Pales de persianes rompudes‑ Alguns despreniments puntuals rajoles façana- Humitats aules soterrani- Parets exteriors necessiten restauració i pintura- Sistema d’il·luminació de les aules resulta del tot insuficient  

CEIP Coll d’en Rabassa: - Tensió dels cables (ampere) . La xarxa elèctrica no suporta la tensió dels radiadors i les pantalles digitals .- Al passadís intern hi ha finestrals sense cobertura es mulla el terra del passadís i hi ha molt perill perquè rellisquen i a més entra molt de vent . - Els sòls dels patis exteriors estan en molt mal estat , fa 20 anys va ser l’ultima vegada que es van asfaltar - Els banys d’infantil estan en molt mal estat - Les parets dels patis estan en mal estat , cal pintar-les - Els bancs dels patis d’infantil i primària necessiten manteniment .

 

CEIP Santa Catalina:  Sòl del pati és de formigó tipus " graveta " amb el que cada vegada que un nen cau hi ha visita a la infermeria, hi ha com a mínim una bona raspadura i peces de vestir trencades diàriament  - A les escales no hi passamans , només un reposa-mans de fusta llis on no hi ha manera d’agafar- en cas de relliscada .

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: