"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/12/2014

Noguera: “El PP privatitza les biblioteques de Son Cànaves i Son Gotleu com a mínim fins el 2017”

El regidor de MÉS per Palma denuncia que els plecs són “una vergonya de llibre” perquè hipotequen durant dos anys, més un de pròrroga, el servei de dues biblioteques molt importants per als veïnats i veïnadesMÉS per Palma exigeix la retirada del plec que la Regidoria de Cultura ha redactat per a posar en marxa la privatització del servei de les biblioteques de Son Cànaves i Son Gotleu.

 

“És una vergonya que el PP de Cort hipotequi al proper equip de govern a mantenir un contracte del servei privatitzat durant dos anys, més un de pròrroga. Com a mínim, fins el 2017 aquesta decisió afectarà a les biblioteques Son Gotleu i Son Cànaves. Demanam la retirada immediata d'aquest esperpent”.

 

Antoni Noguera alerta que “no podem deixar que el futur de les biblioteques de Palma s'hipotequi d'aquesta manera. Les polítiques de foment de la lectura, l'accés a la cultura per part de la ciutadania i el foment de la intel·ligència col·lectiva de Palma no poden estar supeditades a la improvisació contínua i a la manca de projecte del Partit Popular”.  

 

El regidor de MÉS per Palma afegeix que “és impossible que aquesta decisió s'hagi pres amb sentit comú i moral política. Els interessos són obscurs i molt pocs transparents. El "regal" de Gilet al proper regidor o regidora de Cultura pot ser sigui legal, però és una vergonya de llibre”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: