"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 25/11/2014

Biel Barceló al president Bauzá: “fa viatges a Madrid que sonen molt a l’estil Monago”

El portaveu parlamentari del Grup MÉS interroga Bauzá sobre diferents viatges a la capital de l’Estat, en algun dels quals “no consta l’assistència a cap acte o esdeveniment oficial”El portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, ha interrogat el president Bauzá sobre diferents viatges a Madrid sobre els quals el Govern no ha aportat informació sobre els objectius o motivacions. Barceló ha comparat Bauzá amb el president d’Extremadura, José Antonio Monago, acusat de fer més d'una trentena de viatges a Canàries pagats amb doblers públics per veure la seva amant. “El 10 març de 2013 vostè va viatjar a Madrid, però no hi consta cap reunió ni cap acte oficial. Això sona molt a l’estil Monago”.

 

Els viatges no justificats del president a Madrid es varen produir durant el primer trimestre de 2013. Barceló ha retret a Bauzá que no consten a l'agenda oficial i que no s'ha explicat ni amb qui es va reunir ni de què s'hi va parlar. Un d'ells, fet el 10 de març de 2013, és "el més estrany de tots", ha dit el diputat, perquè "no consta l'assistència a cap acte o esdeveniment oficial".

 

Barceló també ha retret al president que tants viatges no hagin servit per millorar el finançament, ni les inversions estatals, ni les estatutàries, ni per aprovar el nou REB.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: