"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/11/2014

“Mabel Cabrer (PP) és còmplice del saqueig protagonitzat per Jaume Matas”

Grup MÉS: “és vergonyós que ens refregui l’herència del Pacte quan ella és una de les protagonistes de la pitjor herència: la de la corrupció del PP de Matas”MÉS per Mallorca considera que la declaració de Mabel Cabrer (PP) davant el jutge Castro en el marc del cas Over demostra que l’exconsellera d’Obres Públiques, Habitatge i Transports va ser “còmplice” de la corrupció del PP de Jaume Matas.

 

El diputat David Abril afirma: “Cabrer és còmplice de la corrupció del PP i del saqueig de les arques públiques protagonitzat per Jaume Matas. O és que es pensa que els ciutadans són beneits?”.

 

Abril considera “vergonyós” que l’actual portaveu parlamentària del PP “ens refregui l’herència rebuda del Pacte, quan ella és una de les protagonistes i de les còmplices de la pitjor herència rebuda, que és la de la corrupció del PP de Matas i el saqueig sistemàtic de les arques públiques d’aquest país”.

 

A la seva declaració, Cabrer ha indicat que Matas li va assenyalar la conveniència de contractar Over Marketing, empresa a través de la qual segons la investigació judicial es va finançar il·legalment el PP amb doblers públics. “Els contractes del metro i de les autopistes d’Eivissa eren també a conveniència de qualcú?”, es demana el diputat del Grup MÉS. David Abril recorda que “Cabrer va jurar el càrrec davant l’Estatut i la Constitució, no davant el Dioni”.

 

Abril també s’interroga: “Bauzá pensa, després d’aquesta declaració, que Cabrer és innocent, o que és còmplice de Matas? Bauzá renega de Jaume Matas, però no renega de Mabel Cabrer?”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: