"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/11/2014

MÉS per Palma en contra del tancament del quiosc de l’Alaska

Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, afirma que no existeix cap justificació per fer desaparèixer aquest establiment emblemàtic de CiutatMÉS per Palma es mostra contrària a l’anunci de Cort de no renovar una concessió que suposaria la desaparició de l’emblemàtica hamburgueseria Alaska. El seu portaveu Antoni Verger anuncia que presentarà una proposta per urgència perquè sigui debatuda en el ple d’aquest mes de novembre. “És inacceptable que retirin la concessió del quiosc on està situat aquest establiment des de l’any 1936. Seria una irresponsabilitat i una injustícia fer-lo desaparèixer sense cap justificació ni cap alternativa".

 

Antoni Verger insta a Cort a no forçar el tancament de l’Alaska i exigeix a l’equip de govern més serietat. “Si el PP té una proposta per redissenyar la plaça, que la presenti, la consensuï amb veïnats, entitats i oposició,  i la pressuposti. Però fins llavors, que no especulin ni posin en perill la continuïtat d’aquest comerç emblemàtic, molt característic d'una determinada època i que atorga caràcter a la ciutat. Moltes persones a Palma tenen un vincle emocional amb aquest establiment, que atorga personalitat a la ciutat, just el contrari del que provoca la proliferació de franquícies, que despersonalitzen l'entorn urbà. El PP ha de tenir en compte tot això abans de prendre qualsevol decisió”.

 

“Podríem estar d’acord en dur a terme una nou disseny de la plaça, però sempre tenint en compte que hi ha d'haver alternatives que possibilitin el manteniment d'aquest establiment, tan característic. No s’ha de prendre cap decisió sense tenir un projecte consensuat i pressupostat”, afirma Verger.

 

Verger recorda com la retirada per part de l'Ajuntament d'una concessió d'un quiosc de llaminadures a la Plaça Fleming fa un any va deixar a la persona que l'explotava sense habitatge i passant a dependre dels serveis socials. "La regidora responsable, Irene San Gil, actua amb irresponsabilitat i de vegades no és conscient de les conseqüències dels actes administratius que aprova. L'Alaska és un establiment emblemàtic i no es pot aprovar la seva desaparició amb aquest grau de lleugeresa i improvisació", conclou Verger.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: