"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 18/11/2014

“Si el Govern no acusa la infanta Cristina en el cas Nóos, estarà fent deixadesa de les seves funcions”

Biel Barceló (MÉS) recorda al president Bauzá que Cristina de Borbó està acusada de delictes contra la hisenda pública vinculats a la gestió de societats com Aizoon, que varen rebre milions d’euros procedents dels recursos públics de BalearsEl portaveu parlamentari del Grup MÉS, Biel Barceló, ha instat el president Bauzá que l’Administració de la CAIB presenti l’acusació formal contra la infanta Cristina de Borbó per delictes contra la hisenda pública, amb l’objectiu de defensar els interessos públics dels ciutadans en el marc del cas Nóos.

 

Barceló ha demanat al president si formularà “acusació contra Cristina de Borbón per delicte fiscal, d'acord amb la resolució de l'Audiència i del jutge instructor”. El portaveu del Grup MÉS recorda que la infanta Cristina està imputada per presumptes delictes fiscals, i que la resolució de l’Audiència deixa via lliure a l’obertura de judici oral contra els acusats del cas Nóos. Barceló recorda que l’empresa Aizoon havia rebut, de manera irregular, 6 milions procedents de recursos públics de les Illes Balears.

 

Davant les evasives del president Bauzá, Biel Barceló li ha demanat: “Mirarà cap a una altra banda? En el cas Cardona el Govern va mantenir l’acusació. En el cas Nóos no ho farà? Estan fent deixadesa de les seves funcions de defensar els interessos dels ciutadans de les Illes Balears. Si s’han malversat doblers dels ciutadans, el Govern ha de defensar l’interès general i hi ha de formular una acusació formal”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: